Results 1 to 6 of 6

Thread: GM Wizard HD Class

  1. #1
    New Member
    Join Date
    14-05-2013
    Posts
    5
    Uploads
    0

    GM Wizard HD Class

    Pershendetje,
    Ndoshta nuk eshte ky vend per kete post, por nuk di ku tjeter ta postoj.
    Une vertete jam fillestar ketu... vetem desha pak ndihme nga ju. Para 3 muajsh kam blere nje GM Wizard HD Class te instaluar me Tring dhe Digitalb dhe Sky kanalet. Mirepo nuk me ka punuar mire prej se e kam marre. Shitesi me ka thene se si duket kam problem me imternet, mirepo une internetin e marr nga IPKO dhe eshte 10-15 mbs.
    Ne kete website tuajin gjeta nje firmware per GM HD... te versionit te ri.
    Desha te dije, nese une e bej update ose upgrade me USB a mund te humb instalimet qe i ka bere shitesi per ti pare kanalet e Tring-ut dhe Digitalb-it. Nese humbin, si eshte e mundur une ti kthej ato pa e derguar tek shitesi.

    GM Wizard.JPG

  2. #2
    Contributing Member MATJANI's Avatar
    Join Date
    08-03-2010
    Location
    Europe
    Posts
    774
    Uploads
    84

    Re: Spark Box: Golden Media, Amiko 8900 HD & Amiko Alien2, Edison Argus, SAB, etj

    Quote Originally Posted by metkiki View Post
    Pershendetje,
    Ndoshta nuk eshte ky vend per kete post, por nuk di ku tjeter ta postoj.
    Une vertete jam fillestar ketu... vetem desha pak ndihme nga ju. Para 3 muajsh kam blere nje GM Wizard HD Class te instaluar me Tring dhe Digitalb dhe Sky kanalet. Mirepo nuk me ka punuar mire prej se e kam marre. Shitesi me ka thene se si duket kam problem me imternet, mirepo une internetin e marr nga IPKO dhe eshte 10-15 mbs.
    Ne kete website tuajin gjeta nje firmware per GM HD... te versionit te ri.
    Desha te dije, nese une e bej update ose upgrade me USB a mund te humb instalimet qe i ka bere shitesi per ti pare kanalet e Tring-ut dhe Digitalb-it. Nese humbin, si eshte e mundur une ti kthej ato pa e derguar tek shitesi.

    GM Wizard.JPG
    Para se ti besh update duhet te ruash linjen qe ke ,se kanalet hapen me linjen.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    14-05-2013
    Posts
    5
    Uploads
    0

    Re: Spark Box: Golden Media, Amiko 8900 HD & Amiko Alien2, Edison Argus, SAB, etj

    Quote Originally Posted by MATJANI View Post
    Para se ti besh update duhet te ruash linjen qe ke ,se kanalet hapen me linjen.
    Me vjen keq por une si fillestar nuk e di se qfar eshte as "linja" ... si mund te ruhet ajo?

  4. #4
    Super Moderator fillestari's Avatar
    Join Date
    26-12-2008
    Location
    -> -> EU <- <-
    Posts
    1,209
    Uploads
    113

    GM Wizard HD Class

    Po te spostoj ketu meqe aparati yt me sa pash une nuk ben pjese ne aparatet me sistemin Spark.
    Dhe duke qene nje aparat disi i vecante ndoshta eshte me mire te jete ne teme me vete. Keshtu ndoshta mund ta kete hasur dikush tjeter kete tip aparati dhe mund te maresh me mire ndihmen e nevojshme.

    Per mendimin tim duke pritur pergjigje eshte mire te lexosh edhe vete si te kjo tema ketu: http://www.satsupreme.com/showthread...bi-CardSharing ashtu edhe te tema e manualeve ketu: http://www.satsupreme.com/showthread...Azbox-Qbox-etj ne menyre qe te kuptosh dicka me shume.

    KLM

  5. #5
    New Member
    Join Date
    14-05-2013
    Posts
    5
    Uploads
    0

    Re: GM Wizard HD Class

    Cili Emulator eshte me i pershtatshem per GM wizard HD Class?

  6. #6
    New Member
    Join Date
    14-05-2013
    Posts
    5
    Uploads
    0

    Re: GM Wizard HD Class

    Quote Originally Posted by fillestari View Post
    Po te spostoj ketu meqe aparati yt me sa pash une nuk ben pjese ne aparatet me sistemin Spark.
    Dhe duke qene nje aparat disi i vecante ndoshta eshte me mire te jete ne teme me vete. Keshtu ndoshta mund ta kete hasur dikush tjeter kete tip aparati dhe mund te maresh me mire ndihmen e nevojshme.

    Per mendimin tim duke pritur pergjigje eshte mire te lexosh edhe vete si te kjo tema ketu: http://www.satsupreme.com/showthread...bi-CardSharing ashtu edhe te tema e manualeve ketu: http://www.satsupreme.com/showthread...Azbox-Qbox-etj ne menyre qe te kuptosh dicka me shume.

    KLM
    Faleminderit... ndoshta ndonje qe ka pervoje me kete lloj aparati dhe mund te ndihmon ta zgjedh problemin.

Similar Threads

  1. Gemini3 Wizard
    By aguda in forum Dreambox Plugins
    Replies: 56
    Last Post: 11-08-2013, 13:46:23
  2. golden media wizard hd
    By tonito85 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 24-05-2012, 13:26:01
  3. Gemini3 wizard works on VU+
    By aguda in forum Vu+ Plugins
    Replies: 4
    Last Post: 11-12-2010, 16:45:46
  4. Mounting Wizard v1.2
    By bokili84 in forum AZBox Software and Tools
    Replies: 0
    Last Post: 20-04-2010, 17:35:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •