Results 1 to 2 of 2

Thread: Pytje/Pergjigje

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    05-10-2010
    Posts
    240
    Uploads
    0

    Pytje/Pergjigje

    E hapat ket teme per pyjte te ndryshme dhe pergjigje rreth botes satelitore .

  2. #2
    Super Moderator missoervin's Avatar
    Join Date
    24-12-2008
    Location
    www.satsupreme.com
    Posts
    2,657
    Uploads
    226

    Re: Pytje/Pergjigje

    Nuk lejohet, eshte e mamundur! Ka egzistuar me pare nje teme e tille dhe ishte e pamundur te mbahej rregull, ne vend qe te informoheshe ngatroheshe me shume dhe per kete arsye u mbyll.
    Quote Originally Posted by emtoni View Post
    E hapat ket teme per pyjte te ndryshme dhe pergjigje rreth botes satelitore .
    Mbyllet

Similar Threads

  1. Pytje!
    By ti1promotion in forum Albanian / Shqip
    Replies: 2
    Last Post: 31-01-2013, 00:01:56
  2. Pytje Digitalb
    By rrex in forum Albanian / Shqip
    Replies: 1
    Last Post: 20-12-2011, 13:43:17
  3. Question Kam nje pytje ,
    By blerimshala in forum Albanian / Shqip
    Replies: 3
    Last Post: 16-12-2010, 00:20:41
  4. Nj pytje
    By kemaa.rr in forum Albanian / Shqip
    Replies: 3
    Last Post: 20-01-2009, 18:19:00
  5. Question Kshill,Ndihm,Pytje
    By fa3tos in forum Albanian / Shqip
    Replies: 4
    Last Post: 17-01-2009, 17:49:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •