Results 1 to 10 of 10

Thread: mesazh per tinial NDIHMEEEEEEEEEEEEEE

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    29-11-2005
    Posts
    12
    Uploads
    0

    mesazh per tinial NDIHMEEEEEEEEEEEEEE

    sapo e pashe qe nise nje mesazh ne forum dhe do te desha te me ndihmoje per aparatin starsat sr-x3500cuci nqs ke mundesi (te dhenat i kam postuar tek threadi i meparshem sot) pasi kur kisha aparatin nextwave sdr 2500 plus ke qene i vetmi qe me ka ndihmuar per ta lidhur me aparatin klon yumatu vulcan2m2. nqs ke mundesi te lutem edhe nje here shif cfare mund te gjesh per starsatin tim se nuk po ia gjej dot asnje lloj softi per ti futur key apo providerat e celsave ketij dreq aparati. nqs ka ndonje klon te tij qe pranon edit/add key te lutem ma trego modelin apo ku te gjej softin. flmn shum.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    18-11-2006
    Posts
    6
    Uploads
    0

    Re: mesazh per tinial NDIHMEEEEEEEEEEEEEE

    Quote Originally Posted by iorius View Post
    sapo e pashe qe nise nje mesazh ne forum dhe do te desha te me ndihmoje per aparatin starsat sr-x3500cuci nqs ke mundesi (te dhenat i kam postuar tek threadi i meparshem sot) pasi kur kisha aparatin nextwave sdr 2500 plus ke qene i vetmi qe me ka ndihmuar per ta lidhur me aparatin klon yumatu vulcan2m2. nqs ke mundesi te lutem edhe nje here shif cfare mund te gjesh per starsatin tim se nuk po ia gjej dot asnje lloj softi per ti futur key apo providerat e celsave ketij dreq aparati. nqs ka ndonje klon te tij qe pranon edit/add key te lutem ma trego modelin apo ku te gjej softin. flmn shum.
    golden interstar 7700

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    23-04-2005
    Posts
    215
    Uploads
    0

    Re: mesazh per tinial NDIHMEEEEEEEEEEEEEE

    Quote Originally Posted by iorius View Post
    sapo e pashe qe nise nje mesazh ne forum dhe do te desha te me ndihmoje per aparatin starsat sr-x3500cuci nqs ke mundesi (te dhenat i kam postuar tek threadi i meparshem sot) pasi kur kisha aparatin nextwave sdr 2500 plus ke qene i vetmi qe me ka ndihmuar per ta lidhur me aparatin klon yumatu vulcan2m2. nqs ke mundesi te lutem edhe nje here shif cfare mund te gjesh per starsatin tim se nuk po ia gjej dot asnje lloj softi per ti futur key apo providerat e celsave ketij dreq aparati. nqs ka ndonje klon te tij qe pranon edit/add key te lutem ma trego modelin apo ku te gjej softin. flmn shum.
    nukpo te kuptoj cfare kerkon tamam,cfare do te nderrosh?
    providerat e celesave apo vete celsat?
    apo do te shtosh provider ?
    se i lexovate gjitha postet por skuptova gje

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    29-11-2005
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: mesazh per tinial NDIHMEEEEEEEEEEEEEE

    po perpiqem ti nderroj te dyja si providerat ashtu dhe celsat . dua te shtoj ose heq providera dhe celsa nqs ka mundesi , dhe ti bej edit celsave. gjithashtu nqs ka mundesi te di ndonje klon te ketij aparati (behet fjale per softin e klonit qe i shkon tipit sr-x3500cuci ultra) .
    p.s. nqs ekziston ndonje soft kloni per kete aparat qe permban edit per celesat (shton/heq providerat ose celsat) do te ishte akoma me mire pasi kam pare qe per modele te tjera starsati psh 220 apo modele te tjera ka edhe programe specifike qe bejne edhe heqjen e nderrimin vetem te celsave dhe providerave kurse per modelin 3500cuci nuk ekziston (te pakten une nuk po arrij te gjej gje ne forume .

    po pate mundesi me ndihmo me problemin qe kam gjithmone duke pare se ne disa dyqane ketu ne tirane qe merren me keto lloj aparatesh i updejtojne celesat e providerat sa here qe duan.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    29-11-2005
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: mesazh per tinial NDIHMEEEEEEEEEEEEEE

    Shpresoj Te Jem Treguar Sa Me I Qarte Me Problemin Qe Kam Me Starsat Sr-x3500cuci Ultra.
    Pres Pergjigje Flm.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    23-04-2005
    Posts
    215
    Uploads
    0

    Re: mesazh per tinial NDIHMEEEEEEEEEEEEEE

    shiko,sw per ate qe thua ti ai tip receiveri nuk pervec starsat 220,por celesat mund ti nderrosh vete nga menuaj ose te perdoresh dreamloader per sofcam keys,
    ku nuk pashe dhe ke nuk pyeta qe merren me starsat dhe me thane se per 3500cuci nuk ka,vetem per 220
    me vjen keq qe ste ndihmova por kaq pata mundesi te bej

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    29-11-2005
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: mesazh per tinial NDIHMEEEEEEEEEEEEEE

    ska problem me sa duket duhet ta hedh ne kosh kete konserven e sardeleve. sidoqofte rrofsh per mundimin.

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    23-04-2005
    Posts
    215
    Uploads
    0

    Re: mesazh per tinial NDIHMEEEEEEEEEEEEEE

    IOUROS ty te del menuja e celsava dhe nuk mundeshte shtosh ose te editosh apo nuk te del fare menuja e celsave?
    me kthe pergjigje

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    29-11-2005
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: mesazh per tinial NDIHMEEEEEEEEEEEEEE

    nuk mund te shtoj fare celsa dhe providera por mund te editoj ato qe jane. edhe pse kjo nuk hyn shume ne pune pasi providerin e absatit nuk e kam fare tek lista e providerave dhe te ca te tjereve pervec ketij. me pak fjale mund te editoj vetem celesat qe kam nga firmwari dhe jo te shtoj twe tjera

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    23-04-2005
    Posts
    215
    Uploads
    0

    Re: mesazh per tinial NDIHMEEEEEEEEEEEEEE

    Quote Originally Posted by iorius View Post
    nuk mund te shtoj fare celsa dhe providera por mund te editoj ato qe jane. edhe pse kjo nuk hyn shume ne pune pasi providerin e absatit nuk e kam fare tek lista e providerave dhe te ca te tjereve pervec ketij. me pak fjale mund te editoj vetem celesat qe kam nga firmwari dhe jo te shtoj twe tjera
    atehere smund te bej gje per ate receiver,mendova se ndoshta i ke hedhur ndonje sw Truman,dhe nuk te del fare menuja e editimit te celsave,me vjen keq
    per cdo te re do te postoj ketu

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •