Results 1 to 2 of 2

Thread: Films op TV voor zaterdag 10 Augustus 2013

 1. #1
  Administrator tokoroko's Avatar
  Join Date
  12-03-2009
  Location
  ucassupport.nl
  Posts
  53,615
  Uploads
  139

  Thumbs up Films op TV voor zaterdag 10 Augustus 2013

  Saving Sarah Cain
  07:20 - 09:25 op RTL4
  Drama (2007) uit Amerika
  IMDB-rating: 5.5 (722 stemmen)
  Met Abigail Mason, Lisa Pepper, Elliott Gould e.aSarah Cain is krantencolumniste. Ooit werden haar schrijfsels door meer dan honderd kranten geplaatst. Door gebrek aan inspiratie is dat teruggelopen naar een tweetal bladen en daarom staat haar baan op de tocht. Dan blijkt dat Sarah’s zuster overleden is. Sarah had al jaren geen contact met haar sinds ze bij de Amish ging wonen. In die religieuze gemeenschap, die zich verre houdt van alle moderne gemakken, blijken er ook nog vijf kinderen te zijn. Omdat haar zwager ook is overleden, neemt Sarah de zorg voor de kinderen op zich. Die reageren verrukt op de sportwagen van hun tante en proberen zich daarna zo goed mogelijk aan het moderne leven aan te passen. Ze zijn alleen niet zo blij als blijkt dat hun belevenissen door Sarah in de krant worden gezet...


  China Sky
  07:30 - 08:45 op BBC2
  Avontuur (1945) uit Amerika
  IMDB-rating: 5.9 (187 stemmen)
  Met Randolph Scott, Ruth Warrick, Ellen Drew e.aIn een Chinees bergdorp wordt het Amerikaanse veldhospitaal geleid door dr. Gray Thompson en dr. Sara Durand. Na een kort verblijf in de VS keert Thompson terug met nieuwe uitrusting en zijn vrouw Louise.


  Pot o' Gold
  08:45 - 10:10 op BBC2
  Komedie (1941) uit Amerika
  IMDB-rating: 5.9 (841 stemmen)
  Met James Stewart, Paulette Goddard, Horace Heidt e.aHij werkt in een muziekwinkel en wil niet bij zijn oom gaan werken, die sponser is van een radioprogramma en het voorzien heeft op het huis van zijn overbuurvrouw, die een luidruchtige band laat oefenen. Hij zou de band graag een kans geven, vooral omdat de buurvrouw een mooie dochter heeft, maar hij heeft zelf ook geen geld.


  My Sister's Kids Home Alone
  09:00 - 10:15 op NED3
  Familiefilm (2012) uit Denemarken
  IMDB-rating: 5.6 (23 stemmen)
  Met Peter Mygind, Louise Mieritz, Mille Dinesen e.aDe vijf drukke kindertjes van oppasoom Erik hebben per ongeluk de geliefde Triumph TR6 van vader in de prak gereden. Om geld te verdienen voor de reparatie beginnen ze een hotel aan huis. Helaas blijkt niet iedere hotelgast te goeder trouw.


  Garfield Gets Real
  09:25 - 11:00 op RTL4
  Animatie (2007) uit Amerika
  IMDB-rating: 4.5 (405 stemmen)
  Met Frank Welker, Rajia Baroudi, Gregg Berger e.aGarfield raakt verveeld met zijn routinematige leven als stripheld. Hij ontsnapt van de pagina’s naar de “echte wereld”. Terwijl hij het leven van een gewone huiskat leidt, ontdekt Garfield dat zijn stripserie zal worden stopgezet als hij niet snel terugkeert. Maar nog nooit is een personage dat naar de echte wereld ontsnapte teruggekeerd, en een paar duistere figuren proberen Garfields terugkeer dan ook te verhinderen.


  Carve Her Name with Pride
  13:05 - 15:00 op BBC2
  Drama (1958) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 7.1 (316 stemmen)
  Met Virginia McKenna, Paul Scofield, Jack Warner e.aViolette Szabo, dochter van Frans/Britse ouders, is getrouwd met een Fransman. Als hij tijdens de Tweede Wereldoorlog sneuvelt gaat zij in het verzet en valt in handen van de Gestapo.


  The NeverEnding Story
  13:30 - 15:00 op Eén
  Avontuur (1984) uit West-Duitsland
  IMDB-rating: 7.3 (18964 stemmen)
  Met Barret Oliver, Gerald McRaney, Drum Garrett e.aBastian wordt altijd op school gepest. Op een dag vlucht hij naar een boekenwinkel, waar een oude man hem een boek geeft over een jongen die het fantasierijk Fantasia kan redden van boze krachten. Zijn fantasie en de werkelijkheid gaan echter doorelkaar lopen.


  Karla og Katrine
  15:30 - 16:55 op NED3
  Familiefilm (2009) uit Denemarken
  IMDB-rating: 5.5 (53 stemmen)
  Met Elena Arndt-Jensen, Nanna Koppel, Joshua Berman e.aKarla nodigt Katrine uit om samen met haar de vakantie door te brengen, omdat ze hoopt een hechtere vriendschap met haar te krijgen. Dit gaat echter niet volgens plan; Karla ontmoet Jonas en wordt voor de eerste keer verliefd. Hierdoor vergeet ze Katrine haast. De meiden zullen echter hun problemen voor een korte tijd opzij moeten zetten als zij samen met Jonas een lokale bende dieven proberen te ontmaskeren.


  Vicky Cristina Barcelona
  20:00 - 21:40 op NED3
  Komedie (2008) uit Spanje
  IMDB-rating: 7.2 (108609 stemmen)
  Met Rebecca Hall, Scarlett Johansson, Christopher Evan Welch e.aVicky en Cristina zijn twee hartsvriendinnen met tegengestelde karakters. Bij Vicky, die verloofd is met een degelijke jongeman, overheerst de rede, terwijl Cristina zich laat leiden door haar gevoelens en voortdurend op zoek is naar nieuwe passies en sexuele ervaringen. Wanneer ze de kans krijgen om de zomer in Barcelona door te brengen, zijn ze allebei dolenthousiast : Vicky wil nog voor haar huwelijk een master behalen, terwijl Cristina na haar laatste liefdesperikelen behoefte heeft aan iets nieuws. Op een avond ontmoeten ze in een kunstgalerij een Spaanse schilder. Juan Antonio is knap, sensueel en verleidelijk en doet hen een nogal ongewoon voorstel. Maar die nieuwe vriendschap valt niet in de smaak van Juan Antonio’s ex-vriendin.


  Ice Age
  20:00 - 21:35 op RTL8
  Avontuur (2002) uit Amerika
  IMDB-rating: 7.4 (55231 stemmen)
  Met Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary e.aDuizenden dieren trekken naar het zuiden om de winter te ontvluchten, maar Manfred, een eenzame, norse mammoet, is op weg naar het noorden. Al snel ontmoet hij Sid, een zelfingenomen en irritante luiaard, die, tegen Manfred's zin, mee wil gaan. Als ze plots een weeskindje vinden, overtuigt Sid Manny van het feit dat ze de mensenbaby terug moeten brengen naar zijn familie. Dit kan alleen maar met behulp van Diego, de sluwe tijger, die denkt dat hij een snelle manier weet om de familie op te sporen. Uiteindelijk blijkt Diego een oplichter te zijn, die hun in de handen van de tijger-leider wil drijven als 'lekker snoepje', om zo een ruzie tussen beiden goed te maken. Na een lachwekkende en hartverwarmende tocht staat Diego voor de keuze om of de kant van zijn nieuwe vrienden te kiezen, of toch de baby te overhandigen aan de leider, die uit is op zoete wraak.


  Cocaine Cowboys
  20:00 - 22:35 op RTL7
  Documentaire (2006) uit Amerika
  IMDB-rating: 7.9 (4595 stemmen)
  Met Jon Roberts, Al Sunshine, Sam Burstyn e.aDe documentaire behandeld de opkomst van cocaïne in de samenleving, en de hieraan verbonden criminaliteit die de Amerikaanse stad Miami in Florida trof tijdens de jaren 70 en 80 van de 20e eeuw. De producers houden in de documentaire interviews met politie-agenten, journalisten, advocaten, voormalig drugssmokkelaars en bendeleden om inzicht te verkrijgen in de drugsoorlog van Miami.


  Surf's Up
  20:00 - 21:40 op SBS6
  Animatie (2007) uit Amerika
  IMDB-rating: 7.1 (14370 stemmen)
  Met Shia LaBeouf, Jeff Bridges, Zooey Deschanel e.aDe pinguin Cody Maverick is een opkomend surftalent als hij meedoet aan zijn eerste competitie wedstrijd. Gevolgd door een cameraploeg die zijn ervaringen vastlegt verlaat Cody z'n familie en huis in Sneeuwarden, en gaat op weg naar Pin Win eiland voor de Big Z Memorial Surfwedstrijd. Op zijn weg ontmoet hij surf-nerd Chicken Joe, de belangrijke surf promoter Reggie Belafonte, talentscout Mikey Abromowitz, de gevreesde surfer Tank en de energieke strandwacht Lani Aliikai. Allemaal zien ze in dat Cody een passie voor surfen heeft, zelfs al gaat dat soms net iets te ver. Als hij oog in oog komt te staan met de doorgewinterde surfer 'The Geek' beseft hij dat de winnaar niet altijd degene is die als eerste eindigt.<br>


  Death at a Funeral
  20:00 - 21:50 op RTL5
  Komedie (2010) uit
  IMDB-rating: 5.4 (21245 stemmen)
  Met James Marsden, Zoe Saldana, Luke Wilson e.aIn Death at a Funeral overlijdt de vader van twee broers (gespeeld door Rock en Lawrence). De gehele familie komt samen voor het laatste afscheid dat compleet uit de hand loopt. Er ligt namelijk een verkeerd lichaam in de kist.


  Witness
  21:10 - 23:00 op E&eacute;n
  Drama (1985) uit Amerika
  IMDB-rating: 7.6 (25152 stemmen)
  Met Harrison Ford, Kelly McGillis, Josef Sommer e.aDe jonge weduwe Rachel reist met haar zoontje Samuel per trein naar Philadelphia. Daar aangekomen is het Amish-jongetje getuige van een moordaanslag op het station van Philadelphia. Hij ziet kans om onopgemerkt de plaats van de misdaad te verlaten en gaat naar de politie. Rechercheur John Book leidt het onderzoek naar de moord en weet het vertrouwen van moeder en zoon te winnen.


  Black Sheep
  21:35 - 23:15 op RTL8
  Komedie (1996) uit Amerika
  IMDB-rating: 5.5 (8871 stemmen)
  Met Chris Farley, David Spade, Tim Matheson e.aGouverneur Al Donnely denkt dat zijn kans op een glansrijke carrière in het gedrang komt door zijn onhandige jongere broer Mike. Om ervoor te zorgen dat Mike geen problemen veroorzaakt, dwingt Al zijn medewerker Steve Dodds om Mike in de gaten te houden gedurende de verkiezingen. Maar dat blijkt niet zo eenvoudig te zijn.


  Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan
  21:50 - 23:30 op RTL5
  Komedie (2006) uit Amerika
  IMDB-rating: 7.6 (93713 stemmen)
  Met Sacha Baron Cohen, Ken Davitian, Luenell e.aDe Kazachstaanse reporter 'Borat' (gespeeld door Sacha Baron Cohen, ook wel bekend als Ali G) is door de Kazachstaanse regering naar 'de US and A' gestuurd om daar een documentaire te maken over het land en de mensen. Het wordt een hysterisch, maar zeer vermakelijk verslag. Alleen Borat komt weg met opmerkingen als: " My wife she is dead, she die in a field… But it's ok, I have a better one now she nice", "My mother she never love me, she tell me sometimes she wish she was raped by someone else", "My sister was voted by Almaty chamber of commerce as best sex in mouth. She is number 2 or 3 prostitute in country of Kazaghstan" en "I want to do a romance inside of you."


  Instinct
  22:00 - 00:30 op Veronica
  Drama (1999) uit Amerika
  IMDB-rating: 6.1 (12275 stemmen)
  Met Anthony Hopkins, Cuba Gooding Jr., Donald Sutherland e.aIn een gevangenis voor gestoorde criminelen staat de krankzinnige Ethan Powell op het punt te worden onderzocht door de briljante, jonge psychiater Theo Caulder. Gedreven door zijn ambitie en hunkering naar de waarheid zal Caulder uiteindelijk alles riskeren en zelfs zijn eigen leven op het spel zetten in een aangrijpende poging de bizarre daden van deze krankzinnige te begrijpen.


  Se7en
  22:00 - 00:35 op NET5
  Misdaad (1995) uit Amerika
  IMDB-rating: 8.7 (435245 stemmen)
  Met Brad Pitt, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow e.aDetective Somerset heeft nog één week te gaan voor hij met pensioen gaat. Ondertussen moet hij zijn jonge opvolger, de enthousiaste David Mills, opleiden. Dan wordt Somerset geconfronteerd met de meest gruwelijke seriemoordenaar uit zijn hele loopbaan. Langzaamaan ontdekken de detectives dat elke moord naar één van de zeven hoofdzonden verwijst. Ondertussen blijven de moorden steeds nieuwe slachtoffers eisen.


  Millennium: Mannen Die Vrouwen Haten
  22:05 - 23:35 op Canvas
  Thriller (2009) uit Zweden
  IMDB-rating: 7.8 (99337 stemmen)
  Met Noomi Rapace, Michael Nyqvist, Sven-Bertil Taube e.aTwee tegenpolen, Mikæl Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages, én een uitermate goede hacker. Samen vormen ze een ongewoon, maar sterk team. Mikæl wordt benaderd door oud-zakenman Henrik Vanger. Veertig jaar geleden is de zestienjarige Harriët Vanger op mysterieuze wijze verdwenen en vermoedelijk vermoord. De zaak is echter nooit opgelost en inmiddels verjaard. Toch wil Henrik Vanger graag dat Mikæl zich hier nog eens op stort. Aanvankelijk lijkt het onderzoek nergens op uit te lopen. Totdat Mikæl met hulp van Lisbeth op een spoor stuit dat rechtstreeks naar een zeer duister en bloedig familiegeheim voert...


  Cocaine Cowboys II: Hustlin' with the Godmother
  22:35 - 00:45 op RTL7
  Documentaire (2008) uit Amerika
  IMDB-rating: 6.6 (1050 stemmen)
  Met Nelson Andreu, Jorge Ayala, Griselda Blanco e.a1991, cocaïnedealer Charles Cosby verandert zijn leven compleet wanneer hij een fanbrief schrijft aan de "Cocaine Godmother" Griselda Blanco, die op dat moment in de gevangenis zit. Zes maanden later is Cosby multi-miljonair, haar geliefde en het hoofd van haar $40 miljoen handel. Griselda Blanco zal alles doen om Cosby trouw aan haar te laten zijn, ten koste van alles. Cosby zal op zijn tijd er achter komen dat hij een dure fout heeft begaan.


  Teza
  23:30 - 01:41 op NED2
  Drama (2008) uit Ethiopië
  IMDB-rating: 6.8 (245 stemmen)
  Met Aaron Arefe, Takelech Beyene, Abiye Tedla e.aNa zijn studie Medicijnen in Duitsland keert Anberber terug naar Ethiopïe en treft zijn geboorteland aan in een staat van chaos. Zijn droom om de gezondheid van zijn landgenoten te verbeteren met zijn vergaarde kennis wordt bruut verstoord door een militaire junta die wetenschappers voor hun eigen politieke doeleinden gebruikt. Ook in zijn ouderlijk huis op het platteland ontkomt Anberber niet aan de gewelddadige sfeer in het land. Desondanks probeert hij een nieuw leven op te bouwen in zijn verscheurde thuisland.


  The Bubble
  23:35 - 01:25 op Canvas
  Drama (2006) uit Israël
  IMDB-rating: 7.1 (2260 stemmen)
  Met Ohad Knoller, Yousef 'Joe' Sweid, Daniela Virtzer e.aThe Bubble volgt het leven van drie jonge Israëli. Noam is eigenaar van een platenzaak, Yali werkt in een bar en Lulu is verkoopster in een parfumerie. Ze delen een appartement in een trendy buurt van Tel-Aviv. The Bubble uit de titel verwijst naar de stad Tel-Aviv, die als een soort eiland fungeert binnen Israël. Tel-Aviv laat weinig merken van de harde realiteit en de politieke conflicten in de rest van Israël. De drie vrienden leiden een normaal leventje. Hun enige bekommernis is hun liefdesleven. Maar hun dagelijks leven zal danig door elkaar geschud worden met de komst van Ashraf, een Palestijn, die Noam leert kennen aan de check point van Nablus. Het is liefde op het eerste gezicht.

 2. #2
  Administrator tokoroko's Avatar
  Join Date
  12-03-2009
  Location
  ucassupport.nl
  Posts
  53,615
  Uploads
  139

  Re: Films op TV voor zaterdag 10 Augustus 2013

  Hamlet 2
  23:55 - 01:20 op BBC2
  Komedie (2008) uit Amerika
  IMDB-rating: 6.3 (11864 stemmen)
  Met Steve Coogan, Catherine Keener, Joseph Julian Soria e.aDana Marschz is een mislukte acteur. Hij bereikte het hoogtepunt van zijn acteer carrière met een reclame voor een herpes medicijn. Zijn volgende carrière stap als leraar lijkt ook geen succes. Zijn vrouw haat hem, zijn studenten maken hem belachelijk en een 13 jarige schoolkrant verslaggever boort elke toneelvoorstelling die hij maakt de grond in. Dana laat zich echter niet ontmoedigen. Als de subsidiekraan voor drama wordt dichtgedraaid, realiseert hij zich dat hij maar één kans heeft om zijn studenten te inspireren, zijn carrière te redden, zijn liefdesleven nieuw leven in te blazen, de grondwet veilig te stellen en wellicht de wereld definitief te veranderen. Hij begint aan een nieuw avontuur met het schrijven van een nieuw en origineel verhaal voor een controversiële musical: een hedendaags vervolg op Hamlet, dat zo verschrikkelijk is dat het wel eens zou kunnen werken...


  Swept Away
  00:35 - 02:20 op NET5
  Komedie (2002) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 3.6 (5535 stemmen)
  Met Bruce Greenwood, Madonna, Elizabeth Banks e.aIn deze remake van een Italiaanse komedie uit 1975 spoelt een schipper aan op een eiland samen met zijn baas, een egoïstische vrouw die gewend is haar zin te krijgen. Afgesloten van de buitenwereld draait hij de rollen om, en weet hij haar te ontdoen van haar trots. Tot ze verliefd op hem wordt...


  The Marsh
  00:45 - 02:20 op RTL7
  Horror (2006) uit Canada
  IMDB-rating: 4.8 (1127 stemmen)
  Met Gabrielle Anwar, Justin Louis, Forest Whitaker e.aClaire Holloway is een jonge, succesvolle schrijfster van een serie populaire kinderboeken. Haar eigen leven is echter verre van een sprookje.... Claire wordt achtervolgd door visioenen van geweld, de dood en een spookachtig moeras. Op het advies van haar dokter neemt Claire wat tijd voor zichzelf. Ze boekt een verblijf in een klein stadje in een huis bij een moeras dat veel lijkt op het huis uit haar dromen. Als ze wordt belaagd door de geest van een tienjarig meisje, krijgt ze hulp van paranormaal adviseur Hunt (Forest Withaker). Claire en Hunt ontrafelen langzaam het duistere geheim van de bewoners van het stadje dat nog schokkender is dan ze ooit hadden kunnen denken.


  Tsotsi
  01:20 - 02:50 op BBC2
  Misdaad (2005) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 7.5 (9545 stemmen)
  Met Presley Chweneyagae, Terry Pheto, Kenneth Nkosi e.aHayley is een toegewijde agente die op een dag wordt aangesproken door een bekende crimineel die haar vraagt om lid te worden van zijn geheime organisatie. Ze weigert en wordt promt neergeknald. Gelukkig overleeft ze de aanslag, maar de kogel die nog in haar hoofd zit, zorgt er voor dat ze regelmatig oncontroleerbare woedeuitbarstingen krijgt.

Similar Threads

 1. Update Films op TV voor donderdag 8 Augustus 2013
  By tokoroko in forum Satellite TV Listings
  Replies: 0
  Last Post: 08-08-2013, 05:45:02
 2. Info Films op TV voor zaterdag 25 Augustus 2012 / Dutch
  By tokoroko in forum Satellite TV Listings
  Replies: 0
  Last Post: 25-08-2012, 05:57:33
 3. Update Films op TV voor zaterdag 18 Augustus 2012 / Dutch
  By tokoroko in forum Satellite TV Listings
  Replies: 0
  Last Post: 18-08-2012, 10:16:14
 4. New Films op TV voor zaterdag 11 Augustus 2012 / Dutch
  By tokoroko in forum Satellite TV Listings
  Replies: 0
  Last Post: 11-08-2012, 05:30:47
 5. Info Films op TV voor zaterdag 4 Augustus 2012 / Dutch
  By tokoroko in forum Satellite TV Listings
  Replies: 0
  Last Post: 04-08-2012, 17:21:38

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •