Het spraakmakende tv-programma Life 4 You keert bij RTL 4 terug. Net als voorgaande jaren nemen Carlo Boszhard en Irene Moors de presentatie voor hun rekening.

Het nieuwe seizoen bestaat uit maar liefst veertig afleveringen en heeft een plek op zondag in de vooravond in de RTL 4-programmering gekregen. Het tv-programma staat bekend om de ongedwongen sfeer, spraakmakende momenten, culinaire heerlijkheden en veel verassingen. Elke aflevering is het weer een komen en gaan van verschillende gasten uit binnen- en buitenland voor een goed gesprek of een indrukwekkend optreden.

Eerste aflevering 25 augustus
Zo schuiven in de eerste aflevering onder andere Wendy van Dijk, Humberto Tan en Rutger, winnaar van Heel Holland Bakt aan bij Carlo en Irene en zingt Sandra van Nieuwland haar nieuwe hitsingle Hunter. In de keuken zorgt chef-kok Sandra Ysbrandy voor culinaire verrassingen en een rijkelijk gevulde tafel aan het eind van de uitzending. Dit seizoen verdiept Sandra zich in Vintage Cooking. De eerste aflevering van het dertiende seizoen van Life 4 You is op 25 augustus vanaf 17.25 uur op RTL 4 te zien.


Geschreven door: Jarco Kriek