Angels One Five
14:25 - 16:00 op BBC2
Drama (1952) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.3 (300 stemmen)
Met Jack Hawkins, Michael Denison, Dulcie Gray e.aEngeland, 1940. De RAF-officier 'Septic' Baird moet een vervangingsvliegtuig afleveren voor het squadron Angel 1-5, maar levert het niet onbeschadigd af. Baird krijgt een vliegverbod, maar hij wil er alles aan doen om dit ongedaan te maken.


Alle tijd
20:25 - 22:10 op NED3
Drama (2011) uit Nederland
IMDB-rating: 6.9 (340 stemmen)
Met Karina Smulders, Teun Luijkx, Paul de Leeuw e.aIn Alle tijd volgen we de levens van Maarten en zijn zus Molly, die zich allebei op het hobbelige en soms rotsachtige pad van de liefde begeven. En dat is niet altijd even makkelijk. Maarten verliest zich in een onbereikbare man en Molly twijfelt wie de ware is van haar twee aanbidders. Zo raken Maarten en Molly steeds verder van elkaar verwijderd. Maar dan slaat het noodlot toe en wordt Molly ziek. Ze worden gedwongen om rigoureuze keuzes te maken. Omdat je nou eenmaal niet alle tijd hebt.


The Full Monty
20:30 - 22:15 op RTL8
Komedie (1997) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.2 (34522 stemmen)
Met Robert Carlyle, Mark Addy, William Snape e.aTwee ontslagen staalarbeiders uit het Engelse Sheffield proberen een oplossing te vinden voor hun uitzichtloze bestaan. Geïnspireerd door een optreden van de Chippendales, zijn ze van plan om een dansact te maken.


Alice in Wonderland
20:30 - 22:45 op SBS6
Avontuur (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (165214 stemmen)
Met Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter e.aAlice is nu zeventien jaar oud. Als ze plotseling een aanzoek krijgt op een feestje in een Victoriaans landhuis, voor de ogen van honderden verwaande society-types, vlucht ze weg. Ze volgt een wit konijn, valt in zijn hol en komt na tien jaar afwezigheid weer terecht in Wonderland. Ze herinnert zich echter niets meer van haar laatste bezoek.


Schnitzelparadijs, Het
22:30 - 23:55 op NED3
Komedie (2005) uit Nederland
IMDB-rating: 6.1 (1317 stemmen)
Met Noah Valentyn, Bracha van Doesburgh, Mimoun Oaïssa e.aHet Schnitzelparadijs verhaalt over de komische en romantische avonturen van Nordip Doenia, een jonge Marokkaan die goed kan leren en daardoor de belofte van zijn gemeenschap is. Nordip wil echter helemaal niet aan deze verwachtingen voldoen en neemt daarom een baantje als afwashulp in een Van Der Valk-achtig motel: “De Blauwe Gier”. Daar wordt hij smoorverliefd op Agnes, het nichtje van de eigenares. Agnes staat onder even grote druk van haar ouders als Nordip. Het is de bedoeling dat Agnes ooit De Blauwe Gier gaat overnemen, maar diep in haar hart wil ze niet. De liefde tussen Nordip en Agnes is gedoemd te mislukken, tenzij Nordip er in slaagt Agnes ervan te overtuigen tegen de wens van haar ouders in te gaan.


Les demoiselles de Rochefort
23:55 - 01:55 op TV5
Komedie (1967) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.7 (1697 stemmen)
Met Catherine Deneuve, George Chakiris, Françoise Dorléac e.aDe tweelingzussen Delphine en Solange (gespeeld door de zussen Catherine Deneuve en Françoise Dorléac) dromen elk van hun ideale liefde en van een zang- en danscarrière in Parijs. Elders dromen twee mannen van hun ideale vrouw. Ze ontmoeten elkaar. De vonk slaat over. En dan duurt het nog een hele film eer het onvermijdelijke gebeurt: de geliefden worden herenigd. Het geluk woont vlak achter de hoek maar we missen het - ongeweten - telkens op een haar.