Results 1 to 5 of 5

Thread: my local is sky itali i need only sky uk only local

  1. #1

    my local is sky itali i need only sky uk only local

    my local is sky itali i need only sky uk only local

  2. #2

    Re: my local is sky itali i need only sky uk only local

    Very funny,
    instead Here you say you've got Sky UK.
    cant believe u.

    we tried to exchange a couple of weeks ago,
    u have got nothing!
    u sent me tons of fake ecm 0000000 (you exchanged and exchanged and exchanged my line to get more Ns).

  3. #3
    Administrator laitram's Avatar
    Join Date
    12-03-2005
    Location
    .fr16
    Posts
    1,960
    Uploads
    32

    Re: my local is sky itali i need only sky uk only local

    Hey mates!

    Just have a look to his reputation bargraph... it's RED!!!

    BR

  4. #4

    my local is sky uk full need only and digital+ spanish cufra

    my local is sky uk full i good c line need only local cards no ather digital+ spanish cufra

  5. #5
    Super Moderator zed44's Avatar
    Join Date
    05-12-2006
    Posts
    1,018
    Uploads
    9

    Re: my local is sky itali i need only sky uk only local

    each month a new card, everytime with the most expensive package in europe, no crisis for you

    or are you just a big faker and only a stealer like many others ?

Similar Threads

  1. my local is sky itali i need only sky uk only N line
    By sega22 in forum Newcamd Exchange: Local
    Replies: 1
    Last Post: 23-08-2013, 16:09:45
  2. my local is sky itali i need only sky uk only N line
    By sega22 in forum Report Bad Peers
    Replies: 1
    Last Post: 23-08-2013, 16:09:45
  3. my local is sky uk full need sky itali only
    By sega22 in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 12-07-2013, 13:23:48

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •