De vierde reeks van The Voice of Holland gaat de komende weken op tv de vrijdagavond domineren. Ilse DeLange en Ali B. debuteren als coach.

Samen met Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis beslissen zij tijdens de Blind Auditions een plek naar het daaropvolgende onderdeel The Battle verdient. Uiteindelijk ligt daar een plek voor de live-uitzendingen van The Voice of Holland binnen handbereik. De talentenshow is de komende weken op vrijdagavond om 20.30 uur op RTL 4 te zien. Het tv-programma stond de afgelopen jaren garant voor gemiddeld meer dan 2,5 miljoen kijkers per aflevering.

The Voice vernieuwt
Producent Talpa heeft ook dit jaar aanpassingen aan het The Voice tv-format doorgevoerd. In de Blind Auditions zijn de deelnemers nu ook voor het publiek niet zichtbaar. In de zogenaamde Blind-Blind-situatie wordt vanuit een hokje gezongen. Tevens zijn er nog enkele andere kleinere wijzigingen in het vierde seizoen zichtbaar. Ook dit jaar speelt internet een belangrijke rol tijdens The Voice of Holland. Zo kunnen kijkers met ThuisCoach dat via apps ook voor tablet en smartphone beschikbaar is weer actief aan het tv-programma deelnemen.


Geschreven door: Jarco Kriek