Results 1 to 3 of 3

Thread: oscam не отваря SKY DE HD каналите ?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    10-06-2008
    Posts
    12
    Uploads
    0

    oscam не отваря SKY DE HD каналите ?

    Здравейте! oscam не ми отваря HD каналите на SKY DE , SD каналите си варвят нормално ,на какво може да се дължи. Предполагам че е нешто в конфизите. Картата е на BC,( на NDS си варвят нормално както SD, така и HD каналите )
    Със cccam няма проблеми,както и с MgCamd всичко си работи нормално. HD -та не се отварят само на oscam. Някакви идеи? Благодаря предварително!

  2. #2
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Join Date
    02-07-2011
    Location
    Somewhere between the Streams
    Posts
    3,515
    Uploads
    113

    Re: oscam не отваря SKY DE HD каналите ?

    Добавяш това на user с които гледаш през dvb-api

    betatunnel = 1833.FFFF:1702

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    10-06-2008
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: oscam не отваря SKY DE HD каналите ?

    Благодаря,за бързия отговор! Сега всичко работи!

Similar Threads

  1. Replies: 34
    Last Post: 18-03-2013, 10:10:54
  2. Replies: 16
    Last Post: 30-09-2012, 00:55:21
  3. Replies: 4
    Last Post: 17-05-2012, 10:58:03
  4. Replies: 5
    Last Post: 15-02-2012, 23:44:58
  5. Replies: 20
    Last Post: 21-12-2011, 00:04:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •