L'?ve Ducobu
18:35 - 20:05 op TV5
Komedie (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 4.6 (254 stemmen)
Met Elie Semoun, Joséphine de Meaux, Vincent Claude e.aDe 11-jarige Ducobu is een onverbeterlijke domkop die wederom van school gestuurd is. Zijn vader schrijft hem in op de Saint-Potache school waarbij hij hem waarschuwt dat wanneer zijn cijfers niet verbeteren hij hem naar een kostschool stuurt. Met dit in zijn achterhoofd en ondanks een sterke tegenstander in de vorm van zijn leraar Latouche ontwikkelt hij een grenzeloze vindingrijkheid in het bedriegen en spieken bij zijn klasgenoot Leonie, die de beste van de klas is.


Sex and the City 2
20:30 - 23:30 op NET5
Komedie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 3.9 (35670 stemmen)
Met Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis e.aHet is inmiddels twee jaar geleden sinds Carrie en Mr. Big in het huwelijksbootje stapten. Hoewel ze nog gelukkig met elkaar zijn, begint bij Carrie het gevoel op te spelen dat ze te veel op een traditioneel getrouwd koppel beginnen te lijken. Bij Charlotte begint het ook te knagen, als blijkt dat het moederschap zwaarder is dan ze had verwacht. Miranda heeft op haar beurt te maken met een vrouwonvriendelijke baas die haar bij het minste of geringste de mond snoert. En dan is er nog Samantha die haar seksuele wereld ziet instorten omdat ze in een menopauze is beland. De vriendinnen kunnen dus best een vakantie gebruiken om even uit het dagelijkse leven te ontsnappen.


Get Him to the Greek
20:30 - 22:35 op Veronica
Komedie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (92604 stemmen)
Met Russell Brand, Rose Byrne, Tyler McKinney e.aAaron Greenberg (Jonah Hill) is een gedreven, net afgestudeerde jongen die stage wil lopen bij een platenmaatschappij. Zijn grote droom begint als hij de Engelse muzikant Aldous Snow (Russell Brand) naar een concert moet brengen in het 'Los Angeles Greek Theater'...


Ghost
20:30 - 23:05 op RTL8
Drama (1990) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (97197 stemmen)
Met Patrick Swayze, Demi Moore, Tony Goldwyn e.aSam Wheat wordt vermoord bij een overval, maar zijn geest is nog niet klaar om verder te gaan. Hij blijft bij zijn vriendin Molly. Hij komt erachter dat zijn ongeluk toch niet zo'n toeval was als hij dacht. Hij heeft namelijk een bepaalde code, waarmee een hoop geld te verduisteren valt en zijn collega wil deze code van hem stelen. Nu Sam dood is, heeft hij het op Molly voorzien.


Rounders
21:20 - 23:25 op FOX
Drama (1998) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (34970 stemmen)
Met Matt Damon, Edward Norton, Paul Cicero e.aEen begaafde maar dwangmatige pokeraar ziet van z'n toekomst als advocaat af om met het kaartspel rijkdom te vergaren. Als hij zijn spaargeld en zijn vriendin kwijtraakt, zweert hij het pokeren op te geven, maar een oude vriend gooit roet in het eten.


Meet Dave
22:35 - 00:20 op Veronica
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (20789 stemmen)
Met Eddie Murphy, Elizabeth Banks, Gabrielle Union e.aOp zoek naar een manier om hun gedoemde wereld te redden, arriveert een ploeg piepkleine op mensen lijkende buitenaardse wezens op aarde met de perfecte vermomming: een ruimteschip in de vorm van een normale man.


A Few Good Men
22:35 - 01:20 op RTL7
Misdaad (1992) uit Amerika
IMDB-rating: 7.5 (50311 stemmen)
Met Tom Cruise, Jack Nicholson, Demi Moore e.aTwee mariniers worden beschuldigd van moord op een collega. De marine wil deze zaak in de doofpot stoppen, maar de jonge advocaat Daniel Kaffee (Tom Cruise) is vastbesloten de waarheid boven tafel te krijgen. Bewijsmateriaal heeft hij niet en met een frontale aanval op Kolonel Jessep(Jack Nicholson) zet kaffee ook zijn eigen toekomst op het spel...


See No Evil, Hear No Evil
03:45 - 05:35 op NET5
Actie (1989) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (8244 stemmen)
Met Richard Pryor, Gene Wilder, Joan Severance e.aEr zijn twee getuigen voor een moord, maar de een is doof en de andere blind. De politie vindt ze niet erg betrouwbaar, maar de moordenaars nemen geen enkel risico en willen de twee uitschakelen.