Page 1 of 100 1236112651 ... LastLast
Results 1 to 10 of 999

Thread: IPTV link

 1. #1
  Senior Member kelioooo's Avatar
  Join Date
  21-03-2012
  Location
  shqiperi greqi
  Posts
  294
  Uploads
  7

  IPTV link

  SKY Sport 1 HD
  rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://rtmp.featve.com:1935/redirect playpath=23697 swfUrl=http://97ff0e7e610f20512dbe-483e6ce63d68aeb3d05af6c054efb801.r29.cf1.rackcdn.c om/playerg.swf pageUrl=http://featve.com/player2.php token=#atd%#$ZH live=N.SAT

  SKY Sport 2 HD
  rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://rtmp.featve.com:1935/redirect playpath=33698 swfUrl=http://97ff0e7e610f20512dbe-483e6ce63d68aeb3d05af6c054efb801.r29.cf1.rackcdn.c om/playerg.swf pageUrl=http://featve.com/player2.php token=#atd%#$ZH live=N.SAT
  SKY Sport 3 HD
  rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://rtmp.featve.com:1935/redirect playpath=23699 swfUrl=http://97ff0e7e610f20512dbe-483e6ce63d68aeb3d05af6c054efb801.r29.cf1.rackcdn.c om/playerg.swf pageUrl=http://featve.com/player2.php token=#atd%#$ZH live=N.SAT
  SKY Sport 4 HD
  rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://rtmp.featve.com:1935/redirect playpath=23700 swfUrl=http://97ff0e7e610f20512dbe-483e6ce63d68aeb3d05af6c054efb801.r29.cf1.rackcdn.c om/playerg.swf pageUrl=http://featve.com/player2.php token=#atd%#$ZH live=N.SAT

 2. #2
  Senior Member kelioooo's Avatar
  Join Date
  21-03-2012
  Location
  shqiperi greqi
  Posts
  294
  Uploads
  7

  Re: IPTV link

  #EXTM3U:
  #EXTINF:-1,HALILOU:BEIN SPORT 1:
  rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://141.8.244.56/live/bee1 pageUrl=http://sportsembed.com/embed.php?v=halilou&vw=600&vh=450&typeplayer=0&dom ain=halilou token=%X786(nPK@#.

  #EXTINF:-1,HALILOU:BEIN SPORT 2:

  rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://141.8.244.56/live/bee2 pageUrl=http://sportsembed.com/embed.php?v=halilou&vw=600&vh=450&typeplayer=0&dom ain=halilou token=%X786(nPK@#.

 3. #3
  VIP Member OVES12's Avatar
  Join Date
  16-06-2009
  Location
  Shqiponja
  Posts
  2,089
  Uploads
  1,124

  Re: IPTV link

  Keto IPTV jane vetem per ata qe kane te instaluar image OE2
  Attached Files Attached Files

 4. #4
  Senior Member kelioooo's Avatar
  Join Date
  21-03-2012
  Location
  shqiperi greqi
  Posts
  294
  Uploads
  7

  Re: IPTV link

  JCS +1 -- +10
  #EXTINF:-1,Stream 1
  rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://141.8.244.56/base playpath=ad1.stream swfUrl=http://141.8.244.56/player/player.swf live=1 pageUrl=http://sportsembed.com/embed.php?v=ab1&vw=600&vh=450&typeplayer=0&domain= pogotv.eu token=%X786(nPK@#.
  #EXTINF:-1,Stream 2
  rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://141.8.244.56/base playpath=ad2.stream swfUrl=http://141.8.244.56/player/player.swf live=1 pageUrl=http://sportsembed.com/embed.php?v=ab2&vw=600&vh=450&typeplayer=0&domain= pogotv.eu token=%X786(nPK@#.
  #EXTINF:-1,Stream 3
  rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://141.8.244.56/live playpath=ad3 swfUrl=http://141.8.244.56/player/player.swf live=1 pageUrl=http://sportsembed.com/embed.php?v=ad3&vw=600&vh=450&typeplayer=0&domain= pogotv.eu --live token=%X786(nPK@#.
  #EXTINF:-1,Stream 4
  rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://141.8.244.56/live playpath=ad4 swfUrl=http://141.8.244.56/player/player.swf live=1 pageUrl=http://sportsembed.com/embed.php?v=ad4&vw=600&vh=450&typeplayer=0&domain= pogotv.eu --live token=%X786(nPK@#.
  #EXTINF:-1,Stream 5
  rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://5.63.146.236/live playpath=jsc0005?id=178845 swfUrl=http://mips.tv/content/scripts/eplayer.swf live=1 pageUrl=http://mips.tv/embedplayer/jsc0005/1/600/450 -C S:OK --live
  #EXTINF:-1,Stream 6
  rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://141.8.244.56/base playpath=ad6.stream swfUrl=http://141.8.244.56/player/player.swf live=1 pageUrl=http://sportsembed.com/embed.php?v=ab6&vw=600&vh=450&typeplayer=0&domain= pogotv.eu token=%X786(nPK@#.
  #EXTINF:-1,Stream 7
  rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://141.8.244.56/base playpath=ad7.stream swfUrl=http://141.8.244.56/player/player.swf live=1 pageUrl=http://sportsembed.com/embed.php?v=ab7&vw=600&vh=450&typeplayer=0&domain= pogotv.eu token=%X786(nPK@#.
  #EXTINF:-1,Stream 8
  rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://141.8.244.56/base playpath=ad8.stream swfUrl=http://141.8.244.56/player/player.swf live=1 pageUrl=http://sportsembed.com/embed.php?v=ab8&vw=600&vh=450&typeplayer=0&domain= pogotv.eu token=%X786(nPK@#.
  #EXTINF:-1,Stream 9
  rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://141.8.244.56/base playpath=ab9.stream swfUrl=http://141.8.244.56/player/player.swf live=1 pageUrl=http://sportsembed.com/embed.php?v=ab9&vw=600&vh=450&typeplayer=0&domain= pogotv.eu token=%X786(nPK@#.
  #EXTINF:-1,Stream 10
  rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://141.8.244.56/base playpath=ad10.stream swfUrl=http://141.8.244.56/player/player.swf live=1 pageUrl=http://sportsembed.com/embed.php?v=ab10&vw=600&vh=450&typeplayer=0&domain =pogotv.eu token=%X786(nPK@#.

 5. #5
  Senior Member kelioooo's Avatar
  Join Date
  21-03-2012
  Location
  shqiperi greqi
  Posts
  294
  Uploads
  7

  Re: IPTV link

  jcs 1 -10

  bullgaria premium me SIMPLE TV
  Attached Files Attached Files

 6. #6
  Senior Member freshmaker's Avatar
  Join Date
  20-03-2005
  Posts
  173
  Uploads
  0

  Re: IPTV link

  [QUOTE=OVES12;1037264]

  a bon ni sqarim a bojn per AZBOX dmth me E2 dhe si mi vendos ?

 7. #7

  Re: IPTV link

  Pershendetje ! doja te dija se cfar eshte IPTV?,dhe me cfar dekoderi punon.dhe ku mund ta blej nje te tille.Faleminderit

 8. #8
  Super Moderator benardi's Avatar
  Join Date
  21-01-2009
  Posts
  2,783
  Uploads
  503

  Re: IPTV link

  Quote Originally Posted by eraldi80 View Post
  Pershendetje ! doja te dija se cfar eshte IPTV?,dhe me cfar dekoderi punon.dhe ku mund ta blej nje te tille.Faleminderit


  IPTV quhet protokolli qe te sherben per te pare televizion me ane te abonimit ne internet ,(WEB TV)

  dekoderat e rinj HD qe perdorin sistemin linux dhe android jane shume te mire per te kete qellim

  por ka edhe dekodera jo satelitore te tjere te prodhuar enkas per kete qellim te cilet punojne me kete protokoll

  per me shume info bej nje kerkim ne google

 9. #9
  Senior Member kelioooo's Avatar
  Join Date
  21-03-2012
  Location
  shqiperi greqi
  Posts
  294
  Uploads
  7

  Re: IPTV link

  IPTV link....
  Attached Files Attached Files

 10. #10
  Patience & Reflection Ghostenigma's Avatar
  Join Date
  08-08-2012
  Location
  Anonymity
  Posts
  889
  Uploads
  26

  Re: IPTV link

  kelioo mundohu te na gjesh ndonje kanal qe ja vlen se kto qe ke postuar ti mund te shihen nga TSMEDIA :)

Page 1 of 100 1236112651 ... LastLast

Similar Threads

 1. Ericsson offers Oz IPTV, HDTV boost with 1Tbps optical link
  By OnePiece in forum Daily Satellite TV News
  Replies: 0
  Last Post: 18-03-2013, 11:33:55
 2. Info Accedo and TV Genius link for IPTV apps
  By <<ELVIS>> in forum Daily Satellite TV News
  Replies: 0
  Last Post: 03-09-2009, 08:02:00

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •