Results 1 to 5 of 5

Thread: Ndihm Technomate 5402 hd ci+

  1. #1

    Ndihm Technomate 5402 hd ci+

    Pershendetje e kam marr nje aparat technomate 5402 hd ci+ si mund ta vendosi nje cline sky uk jam i ineteresuar nuk e njoh ket aparat kush mund te me ndihmoj ??

  2. #2
    VIP Member OVES12's Avatar
    Join Date
    16-06-2009
    Location
    Shqiponja
    Posts
    2,089
    Uploads
    1,124

    Re: Ndihm Technomate 5402 hd ci+

    Te gjitha cfar te duhen per kete aparat i gjen ketu

  3. #3

    Re: Ndihm Technomate 5402 hd ci+

    ku mun ta gjej nje linje sky uk dhe ta vendosi ne ket apart qekaq me interson

  4. #4
    VIP Member OVES12's Avatar
    Join Date
    16-06-2009
    Location
    Shqiponja
    Posts
    2,089
    Uploads
    1,124

    Re: Ndihm Technomate 5402 hd ci+

    Shiko shoku jot me i ngushte te ndihmon ketu eshte shum linje e mir dhe falas

  5. #5

    Re: Ndihm Technomate 5402 hd ci+

    Linjen e gjeta po tasht spo di si ta vendosi kerkova boll ne google po sja kam iden per ket box si ta vendosi linje nese kish mund dikush te me ndihmoj !

Similar Threads

  1. New Openbox/Skybox F3 or technomate 5402
    By I am trying in forum General Discussions: Installation and Support
    Replies: 3
    Last Post: 26-05-2014, 16:25:55
  2. Technomate 5402 HD
    By barryeagle1 in forum Technomate Firmware
    Replies: 0
    Last Post: 29-06-2013, 00:05:16
  3. Technomate HD 5402 M2
    By finko in forum Technomate
    Replies: 2
    Last Post: 06-05-2013, 17:07:04
  4. tm 5402
    By I am trying in forum Technomate Firmware
    Replies: 3
    Last Post: 18-04-2013, 00:45:52
  5. Question techonomate tm 5402 hd
    By tixboy1 in forum DVB Channel Lists
    Replies: 1
    Last Post: 23-12-2011, 13:22:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •