Nu Netflix officieel in Nederland beschikbaar is gekomen en steeds meer consumenten het willen uitproberen doemen de eerste beperkingen op. Het werkt niet op veel Sony connected-tv's.

Vrijwel alle Nederlandse bladen en kranten hebben er uitgebreid aandacht aan besteed, maar sommige journalisten liepen zelf al meteen tegen onoverkomelijke problemen aan. Daarbij gaat het om de apparatuur waarop het aanbod van Netflix kan worden bekeken.


Netflix niet op oudere Sony toestellen
Het Algemeen Dagblad laat er geen misverstand over bestaan en heeft deze week in een uitgebreid artikel vooral benadrukt dat Netflix helemaal niet op alle connected tv's te zien is. Sony toestellen die soms nog geen drie jaar oud zijn, kunnen niet worden uitgerust met Netflix en een geschikte update lijkt er voorlopig niet te komen. Volgens het AD heeft de servicedesk van Netflix aangeraden om er een speciale Apple TV voor aan te schaffen, een flinke extra investering in dat geval. Die investering moet een consument dan afwegen tegen de vooralsnog beperkte bibliotheek van series en films die Netflix kan bieden.

Geschreven door: Jan-Hein Visser