De enige in jazzmuziek gespecialiseerde tv-zender blijft haar bereik verder uitbreiden en is sinds kort ook te zien bij Solcon. DJAZZ.tv zit er in het pluspakket.

De snelgroeiende muziekzender maakt nu deel uit van het pluspakket op kanaal 235. Solcon TV bestaat uit meer dan zestig digitale zenders, waarvan meer dan twintig zenders in HD kwaliteit. De Tv-abonnementen zijn alleen af te sluiten in combinatie met een internetverbinding (DSL of glasvezel) van Solcon, waar dit beschikbaar is.


Unieke zender met Jazz muziek
DJAZZ.tv richt zich volledig op jazz en jazzgerelateerde muziek, onder het motto ‘living the world of jazz’ en is in Europa ook met een HD-variant via de satelliet in onder meer Frankrijk te zien. De HD-variant is in Nederland in de meeste gevallen niet te zien, maar in digitale SD-kwaliteit is DJAZZ.tv te vinden bij UPC in het royaalpakket, in het digitale TV Extra pakket van Ziggo en het Pluspakket van KPN Interactieve TV. Ook wordt DJAZZ.tv doorgegeven door glasvezeldistributeur Glashart Media, kabelexploitant CAI Harderwijk en Stichting Kabelnet Veendam.
Geschreven door: Jan-Hein Visser