Results 1 to 4 of 4

Thread: DM800se no ca found

  1. #1

    DM800se no ca found

    Bonsoir à tous,

    Voici mon problème j'ai mis une image GP3 dans ma dm800 et depuis l'ecran affiche NO CA FOUND

    j'ai dreambox ncfet j ai ce résultat....

    Hi to all,
    Here's my problem: I have done an image GP3 in my dm800 and since the screen displays NO CA FOUND

    I have a dreambox nc
    Power ON DB Device [ESC to Abort]
    Operation Started at: 14:47:22
    Dreambox Detected...Ok!
    Sending Flash Loader...
    Second Stage OK!
    Boot Success & Ready For Job Process!
    Starting Repair [NO CA FOUND] Injecting Phase1...
    Finalizing Job Phase2...Please Wait...
    NO CA FOUND Repaired Successfully !
    Operation Done at: 14:47:39

    Le problème c'est que je redemarre et directement ça recommence avec NO CA FOUND....

    Quelqu'un peut m'aider?

    The problem is that when I restart it does start again with NO CA FOUND
    Someone may help me?

    DM800se hd

    merci

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    09-08-2009
    Posts
    285
    Uploads
    0

    Re: DM800se no ca found

    is it an original box ? if yes just flash the second stage loader 84 after the firmware

  3. #3

    Re: DM800se no ca found

    Yes it s a original,but she dont work after this message, i turn off and when i turn on same message no ca found...

    thanks

  4. #4

    Re: DM800se no ca found

    SORRY

    Hi everyone,

    Here is my problem I put a picture in my dm800 GP3 and since the screen displays NO CA FOUND

    I dreambox ncfet I have this result ....

    Hi to all,
    Here's my problem: I have done an image GP3 in my dm800 and since the screen displays NO CA FOUND

    I have a dreambox n
    Power ON DB Device [ESC to abort]
    Operation Started at: 2:47:22 p.m.
    Dreambox Detected ... Ok!
    Sending Flash Loader ...
    Second Stage OK!
    Success Boot & Ready For Job Process!
    Starting Repair [NO CA FOUND] Injecting Phase1 ...
    Finalizing Job Phase2 ... Please Wait ...
    NO CA FOUND Successfully Repaired!
    Operation Done at: 2:47:39 p.m.

    The problem is that I directly and restarts it again with NO CA FOUND ....

    Can someone help me?

    That is the problem when i restart Does it start again with NO CA FOUND
    May someone help me?

    DM800se hd

    thank you

Similar Threads

  1. how to slove R01: no ca found problem dm800se ferari sim
    By galaxie in forum Dreambox Clones
    Replies: 2
    Last Post: 26-09-2013, 11:49:50
  2. dm 800se no ca found
    By carlos1111 in forum Dreambox DM 800 HD SE Images
    Replies: 2
    Last Post: 05-01-2013, 22:44:48
  3. R01: no ca found dm800se ferari sim
    By galaxie in forum French / Français
    Replies: 5
    Last Post: 24-08-2012, 15:37:45
  4. Dm800 se r01 no ca found
    By schpountz in forum Dreambox
    Replies: 3
    Last Post: 09-07-2012, 07:43:59
  5. Merlin-3.dm800se-20120205-dm800se-ssl84b-sim210-by sat4fun
    By fushkrujs in forum Dreambox Clones
    Replies: 0
    Last Post: 05-02-2012, 15:38:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •