Results 1 to 6 of 6

Thread: Jtag with CAS3

  1. #1
    New Member
    Join Date
    03-02-2006
    Posts
    8
    Uploads
    0

    Jtag with CAS3

    does anyone can help me how to JTAG an STB with a CAS 3 Interface device?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    01-11-2005
    Posts
    127
    Uploads
    0

    Re: Jtag with CAS3

    First read the instuction of cas3. Is j-tag but not for every stb.

    Only for metabox or dm

    For other model of stb is not suitable.

  3. #3
    VIP Member snakie's Avatar
    Join Date
    16-04-2005
    Posts
    520
    Uploads
    0

    Re: Jtag with CAS3

    Try to use an unbuffered jtag using the parallel port on your pc,also you will need the programms Jkeys and Wall to reset the cpu state to be able to program the flash.You can search for the jtag package for Visionet stb as it contains most of the info you will need.Also you have to find a dump file for your stb to write it back to the flash.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    03-02-2006
    Posts
    8
    Uploads
    0

    Re: Jtag with CAS3

    Thanks for the help. I couldn't find the "wall" program for download ,could you please help me?
    is it also possible to add some another STB plugins to CAS3 program ,so it would be posible to JTAG more receivers?
    when I bought this CAS3 ,it said that it can JTAG STBs ,but it didn't mentione that it could only JTAG 2 receivers!!

  5. #5
    New Member
    Join Date
    03-02-2006
    Posts
    8
    Uploads
    0

    Re: Jtag with CAS3

    Quote Originally Posted by snakie View Post
    Try to use an unbuffered jtag using the parallel port on your pc,also you will need the programms Jkeys and Wall to reset the cpu state to be able to program the flash.You can search for the jtag package for Visionet stb as it contains most of the info you will need.Also you have to find a dump file for your stb to write it back to the flash.
    I did make the cable. here I got the problem in the printed log file by JKEYS flasher:
    I would be glad if you or anyone could help me out of this.

    [0] => Detecting device/flash
    [2] Detecting ByteBlaster cable: Port=378, TCK=0, TMS=1, TDI=6, TDO=7
    [0] ByteBlaster cable detected
    [2] JtagDriver::InitDevice: CPU_CONFIG_ADDRESS(10000000) = 0
    [2] No config data found, attempting to enable target device
    [2] JtagDriver::InitDevice: CPU_CONFIG_ADDRESS(10000000) = 0
    [0] Cannot detect hardware chip
    [0] Cannot initialize target device
    [0] <= Finished

  6. #6
    New Member
    Join Date
    03-02-2006
    Posts
    8
    Uploads
    0

    Re: Jtag with CAS3

    anybody can answer my question please?

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 04-05-2009, 13:46:33
  2. CAS3 plus
    By james.drew in forum English (UK)
    Replies: 2
    Last Post: 17-06-2008, 06:06:53
  3. cas3 and k3
    By neo29200 in forum CAS Interface
    Replies: 4
    Last Post: 07-12-2006, 20:55:42
  4. where to buy cas3?
    By bengaltiger in forum CAS Interface
    Replies: 2
    Last Post: 16-06-2006, 21:45:37
  5. MM to NDS with CAS3
    By Gallium in forum Magic Cam
    Replies: 0
    Last Post: 24-12-2005, 02:10:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •