Results 1 to 6 of 6

Thread: Desha tju pyes per Skybox F6 HD

  1. #1

    Question Desha tju pyes per Skybox F6 HD

    Pershendetje desha tju pyes a ja vlen ta blej nje reciver Skybox F6 HD a ka suport te majaftushem per ket box qfar firmvar duhet te perdori a supporton ccam a esht e let te fus listen e kanalev nese ka mundesi ma shum info kush e ka perdor

  2. #2
    Moderator kapoaug's Avatar
    Join Date
    14-10-2008
    Location
    Ska Çte duhet ty..
    Posts
    1,312
    Uploads
    17

    Re: Desha tju pyes per Skybox F6 HD

    Nuk eshte linux me sa pashe, dhe linja vihet manualisht besoj, sigurisht qe ka Cccam protokoll. Varet ca cmimi ta kane ofruar, dhe se cfare ti kerkon nga nje aparat. besoj se me server duhet te punoje mire...

  3. #3

    Re: Desha tju pyes per Skybox F6 HD

    Ky aparat po kushton 65€ a ka ndonje image per ket box

  4. #4

    Re: Desha tju pyes per Skybox F6 HD

    Quote Originally Posted by kenchez View Post
    Ky aparat po kushton 65€ a ka ndonje image per ket box
    po blije mer burr edhe na thuaj neve opinionet e tua. po deshe mos besh prova bl i<< DREAMBOX>>> OSE <<< VU+ GJITH SERIA>>>> gjithcka poshte 100 eur eshte e barazvlefshme me cmimin qe ka. per mua do bohesh pishman shum shpejt nese blen box poshte 150 eur.tung

  5. #5
    Moderator kapoaug's Avatar
    Join Date
    14-10-2008
    Location
    Ska Çte duhet ty..
    Posts
    1,312
    Uploads
    17

    Re: Desha tju pyes per Skybox F6 HD

    Quote Originally Posted by kenchez View Post
    Ky aparat po kushton 65€ a ka ndonje image per ket box
    Sic te thashe me siper nuk eshte linux, dhe nuk i hidhet imazh..me duket se eshte me ali chip..dhe keta lloj me ali chip mo moren ndonje soft te gabuar, te lane shendene pastaj...

  6. #6
    New Member
    Join Date
    25-12-2010
    Posts
    4
    Uploads
    0

    Re: Desha tju pyes per Skybox F6 HD

    Quote Originally Posted by kenchez View Post
    Pershendetje desha tju pyes a ja vlen ta blej nje reciver Skybox F6 HD a ka suport te majaftushem per ket box qfar firmvar duhet te perdori a supporton ccam a esht e let te fus listen e kanalev nese ka mundesi ma shum info kush e ka perdor
    Per support nuk e di , por e supporton cccam, por kish edhe IPTV vetem me hedh listen e kanaleve ne USB dhe i shikon pa problem IPTV

Similar Threads

  1. skybox S9 hd
    By valdano13 in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 23-08-2010, 15:45:43
  2. Pak ndihme desha!!
    By Kujdes99 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 11
    Last Post: 25-04-2010, 00:53:25
  3. Skybox
    By Skyfahrer in forum German / Deutsch
    Replies: 0
    Last Post: 09-12-2007, 20:40:17
  4. skybox
    By deyett in forum General Discussions: Satellite Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 19-08-2006, 15:05:31
  5. skybox 9000
    By zizorab in forum Viaccess
    Replies: 0
    Last Post: 02-04-2006, 11:44:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •