Louise Wimmer
18:35 - 19:55 op TV5
Drama (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.5 (83 stemmen)
Met Corinne Masiero, Jérôme Kircher, Anne Benoît e.aNa een pijnlijke scheiding is Louise erop gebrand haar verleden achter zich te laten. Op de avond van haar vijftigste verjaardag - ze woont inmiddels in haar auto - heeft ze maar één doel voor ogen: een woning vinden en een nieuwe start maken. Met enkel haar auto en verleidelijke stem tot beschikking is ze tot alles bereid.


Couples Retreat
20:30 - 22:45 op NET5
Komedie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (49988 stemmen)
Met Kristen Bell, Malin Akerman, Jason Bateman e.aDeze romantische comedy vertelt het verhaal van vier stellen die met elkaar op vakantie gaan naar een tropisch eiland. Terwijl één van deze stellen hier is om aan hun huwelijk te werken, houdt de rest zich vooral bezig met zonnen en feesten. Maar dan blijkt dat deze vakantie inclusief groepstherapie is geboekt, en komen er bij ieder stel steeds meer relationele problemen aan het licht...


The Running Man
20:30 - 22:30 op RTL7
Actie (1987) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (27293 stemmen)
Met Arnold Schwarzenegger, Maria Conchita Alonso, Yaphet Kotto e.aIn 2019 leeft de VS onder een totalitair juk. Politieman Ben Richards weigert aan de slachting van de mensen in een vervallen wijk mee te werken en wordt vervolgens veroordeeld tot deelname aan de tv-spelshow Most Dangerous Game. De kandidaat in dit spel wordt door een stadsjungle achtervolgd door hi-tech jagers. De inzet is, zijn vrijheid of zijn leven.


The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
20:30 - 22:35 op Veronica
Actie (2008) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.2 (69491 stemmen)
Met Brendan Fraser, Jet Li, Maria Bello e.aDe onverschrokken ontdekkingsreiziger Rick O’Connell treedt in het strijdperk tegen de wederopgestane keizer Han. Rick wordt bijgestaan door zijn zoon Alex, zijn vrouw Evelyn en haar broer Jonathan. Deze keer moeten de O’Connells een tweeduizend jaar oude mummie tegenhouden die is opgestaan uit het graf en die de wereldbevolking dreigt te onderwerpen aan zijn genadeloze heerschappij.De mummie van de meedogenloze Chinese Drakenkeizer en zijn tienduizend krijgers zijn vervloekt door een verraderlijke tovenares. Als de koene avonturier Alex O’Connell wordt verleid om de Drakenkeizer te wekken uit zijn eeuwige slaap, is er maar één kans voor de jonge archeoloog om de woede van de tot leven gewekte ondoden te ontlopen: hij moet zijn ouders inschakelen, want als iemand verstand heeft van het uitschakelen van ondoden zijn het wel zijn vader en moeder.


Too Young to Be a Dad
20:30 - 22:15 op RTL8
Drama (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (373 stemmen)
Met Kathy Baker, Paul Dano, Katie Stuart e.aDe 15-jarige Francesca raakt zwanger van Matt Freeman en haar ouders besluiten het ongeboren kind op te geven voor adoptie. Matt gaat akkoord met de beslissing, maar kan de situatie niet uit zijn hoofd zetten.


Tout est bon dans le cochon
21:00 - 22:35 op TV5
Drama (2012) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.1 (8 stemmen)
Met Saïda Jawad, Erwan Creignou, Zoon Besse e.aVoor Sophia Eltrani, een Franse van Marokkaanse afkomst, gaat niets op rolletjes. Als ze haar papieren verlengt, veranderen de autoriteiten haar naam in Beltrani. Daarna krijgt ze een baan aangeboden: de laatste winkel overnemen in een afgelegen dorp. Ze accepteert, maar weet niet dat het een varkensslagerij is ...


Predator
22:30 - 00:40 op RTL7
Actie (1987) uit Amerika
IMDB-rating: 7.7 (63651 stemmen)
Met Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers, Elpidia Carrillo e.aEen commandoteam van het Amerikaanse leger trekt de Zuid-Amerikaanse jungle in met een gevaarlijke opdracht. Het betreft een politieke missie, waarbij gijzelaars bevrijd moeten worden. Het team treft het drietal echter levenloos en afschuwelijk verminkt aan. De commando's moeten het opnemen tegen een onzichtbare en ongrijpbare vijand.


The Incredible Hulk
22:35 - 00:50 op Veronica
Actie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (172073 stemmen)
Met Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth e.aWetenschapper Bruce Banner (Edward Norton) zoekt onopvallend de aarde af naar een middel dat voor genezing kan zorgen van de meest furieuze oerkrachtmens op deze aardbol: The Incredible Hulk. Maar de oorlogszuchtige lieden die zijn krachten maar al te graag willen misbruiken, laten hem niet met rust. Zelf wil hij niets liever dan terugkeren naar zijn enige grote liefde, Betty Ross . Bij zijn terugkeer naar de beschaafde wereld wordt de briljante geleerde meedogenloos achtervolgd door De Afgrijselijke, een nachtmerrie van een beest, één bonk adrenaline en agressie met krachten die niet onderdoen voor die van de Hulk. Er volgt een gevecht dat zo uit een stripboek zou kunnen komen. Banner moet een beroep doen op de held die in hem sluimert om New York te redden van totale vernietiging. De wetenschapper staat voor een kwellend dilemma. Hij moet een definitieve keuze maken: Een vredig leven als Bruce Banner of voorgoed veranderen in The Hulk.


Predator 2
00:40 - 02:35 op RTL7
Actie (1990) uit Amerika
IMDB-rating: 5.9 (25459 stemmen)
Met Kevin Peter Hall, Danny Glover, Gary Busey e.aDe gewelddadige gewapende conflicten tussen drugsbendes maken LA het perfecte jachtterrein voor de Predator. Wanneer de politie verminkte lichamen vindt, denkt inspecteur Mike Harrigan (Danny Glover) dat dit het werk is van de rivaliserende bendes. Wanneer er echter een mysterieuze regeringsambtenaar (Gary Busey) arriveert, die hem gelast zich niet met de zaak te bemoeien, neemt Harrigan zich voor om de waarheid te achterhalen.


Camp Rock 2: The Final Jam (201
03:05 - 04:50 op NET5
Komedie (2010) uit
IMDB-rating: 4.7 (3364 stemmen)
Met Demi Lovato, Joe Jonas, Nick Jonas e.aHet vervolg op Camp Rock volgt het leven van Mitchie, Shane, Jason, Nate en hun vrienden wanneer ze terug gaan naar Camp Rock voor nog een geweldige zomer met muziek en plezier. Eenmaal aangekomen komen ze er al snel achter dat een nieuw kamp genaamd Camp Star is geopend. Dit nieuwe kamp ligt ook aan het meer en heeft veel instructeurs en bezoekers van Camp Rock meegenomen waardoor de toekomst van Camp Rock in gevaar komt. Wanneer de beste zanger van Camp Star Camp Rock uitdaagt om te zien welk kamp nou werkelijk de beste muzikale talenten heeft, bereidt iedereen zich voor op de ultieme wedstrijd. Alleen is er één probleem wanneer Nate op de dochter van de concurrent zijn baas valt.