Les petits matins
14:00 - 15:45 op TV5
Komedie (1962) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5 (45 stemmen)
Met Darry Cowl, Pierre Mondy, Lino Ventura e.aAgathe, 18 jaar, dochter van Belgische douaniers, is de regenachtige Noordzeestranden zat. Ze besluit om naar de Côte d'Azur te liften. Onderweg heeft ze vele min of meer aangename ontmoetingen ...


Conan the Barbarian
20:30 - 23:05 op RTL7
Actie (1982) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (30165 stemmen)
Met Arnold Schwarzenegger, James Earl Jones, Max von Sydow e.aWanneer zijn ouders vermoord worden door Thulsa Doom wordt Conan naar een slavenkamp gestuurd. Hij blijft vastberaden om de dood van zijn ouders te wreken en ontdekt dat Thulsa Doom de leider is van een mysterieuze slangen-cult.


The Perfect Score
20:30 - 22:15 op RTL8
Komedie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (6911 stemmen)
Met Erika Christensen, Chris Evans, Bryan Greenberg e.aEen groepje tieners met diverse achtergronden, smeedt een plan om in de Princeton Testing Center-computer te breken. Daar staan namelijk de antwoorden in van de belangrijke examenvragen die ze binnenkort krijgen.


Larry Crowne
20:30 - 22:30 op RTL5
Komedie (2011) uit Amerika
IMDB-rating: 5.9 (25000 stemmen)
Met Tom Hanks, Sarah Mahoney, Roxana Ortega e.aTot nu toe had Tom Hanks voornamelijk ervaring met de regie van tv-series, maar nu waagt hij zich ook aan een bioscoopfilm. Daarbij speelt hij meteen zelf de hoofdrol en wordt hij bijgestaan door Julia Roberts. Twee supersterren in een film dus. Tom Hanks speelt de titelrol van Larry Crowne, een man die net zijn baan kwijt is. Nu hij ineens veel tijd overheeft, weet hij niet wat hij hiermee moet doen, dus besluit hij zijn diploma opnieuw te halen. Daar ontmoet hij lerares Mercedes Tainot (Roberts), waar hij al snel verliefd op wordt. Net als Green Lantern scoort deze film niet al te best op Rotten Tomatoes. Op basis van 175 recensies scoort de film een percentage van 35%, waarmee de status ‘rotten’ bereikt is. De meeste kritiek luidt dat, ondanks dat er twee supersterren in de film spelen, een goed verhaal ontbreekt, en dat de film daarom niet slaagt.


Jersey Girl
22:30 - 00:30 op RTL5
Komedie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (21080 stemmen)
Met Betty Aberlin, Matt McFarland, Sarah Stafford e.aOllie Trinke (Ben Affleck) is een gelikte zakenman uit New York met de wereld aan zijn voeten. Hij is onlangs getrouwd met de liefde van zijn leven, Gertrude (Jennifer Lopez) en hun eerste kindje is op komst. Zijn perfecte leventje verandert tragisch als zijn vrouw overlijdt. In één klap is hij een alleenstaande vader. Als hij dan ook nog eens zijn baan verliest, moet hij noodgedwongen weer bij zijn vader gaan wonen in zijn geboorteplaats New Jersey. Met hulp van de mooie, jonge Maya (Liv Tyler) probeert hij zijn leven weer op de rit te krijgen. Zij en zijn ontwapenende dochtertje Gertie laten hem inzien dat je soms het verleden achter je moet laten om gelukkig te worden.


Conan the Destroyer
23:05 - 01:15 op RTL7
Actie (1984) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (15459 stemmen)
Met Arnold Schwarzenegger, Grace Jones, Wilt Chamberlain e.aConan rouwt om het verlies van zijn geliefde Valaria. Een nieuwe uitdaging staat hem te wachten in de vorm van de jacht op een legendarisch juweel. Deze steen is de sleutel tot bovennatuurlijke krachten die sterk genoeg zijn om de doden weer tot leven te wekken.


Judgment Night
00:45 - 02:30 op BBC1
Actie (1993) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (9150 stemmen)
Met Emilio Estevez, Cuba Gooding Jr., Denis Leary e.aVier vrienden die onderweg zijn naar een bokswedstrijd, komen onderweg vast te zitten in de file. Om op tijd te komen, zoeken ze een alternatieve route. Ze komen in een gebied terecht dat beheerst wordt door bendes en zijn getuige van een brute moord. De moordenaar probeert de getuigen uit de weg te ruimen.