Big Momma's House
20:30 - 22:30 op Veronica
Actie (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 4.7 (16585 stemmen)
Met Martin Lawrence, Nia Long, Paul Giamatti e.aFBI-agent Malcolm gaat undercover om een bankrover te kunnen pakken. Hij moet zich vermommen om het vertrouwen te winnen van het vriendinnetje van de bankrover. Hij transformeert zichzelf in een dikke oudere dame: Big Momma.


Vanilla Sky
20:30 - 23:15 op RTL8
Drama (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (69327 stemmen)
Met Tom Cruise, Penélope Cruz, Cameron Diaz e.aDavid Aames leidt een ogenschijnlijk sprookjesachtig bestaan. De jonge manager van een Newyorkse uitgeverij is knap, welstellend, succesvol en bezielend. Maar schijn kan bedriegen, want zijn geluk is niet volmaakt. Op een avond ontmoet hij de vrouw van zijn dromen. Zijn geluk is echter van korte duur, want even later keert zij hem de rug toe omwille van een futiliteit. Onverwacht belandt hij dan midden in een stroomversnelling van romance, humor, achterdocht, passie, seks en dromen. Zo gaat David op zoek naar zijn ware persoonlijkheid en ontdekt hij hoe kostbaar en broos de ware liefde kan zijn.


Big Momma's House 2
22:30 - 00:25 op Veronica
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 3.9 (8585 stemmen)
Met Martin Lawrence, Nia Long, Emily Procter e.aMalcolm is terug als de brutaalste, grootste en gezelligste 'Momma' ooit. Hij moet dit keer helpen een nationale veiligheidsramp te voorkomen. Maar de ramp blijkt niets in vergelijking tot de undercover rol die hij dit keer als Big Momma moet spelen; nanny van de compleet gestoorde familie van de verdachte....


Les petits matins
00:00 - 01:40 op TV5
Komedie (1962) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5 (45 stemmen)
Met Darry Cowl, Pierre Mondy, Lino Ventura e.aAgathe, 18 jaar, dochter van Belgische douaniers, is de regenachtige Noordzeestranden zat. Ze besluit om naar de Côte d'Azur te liften. Onderweg heeft ze vele min of meer aangename ontmoetingen ...


Sparkle
00:50 - 02:30 op BBC1
Komedie (2007) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.8 (483 stemmen)
Met Stockard Channing, Shaun Evans, Anthony Head e.aBij zijn verhuis naar Londen denkt de jonge Sam het in de PR-wereld te kunnen maken. In de bar waar hij tijdelijk als kelner werkt, ontmoet hij Sheila. Met zijn charmes weet Sam haar te overtuigen hem in dienst te nemen. Hij slaapt ook met haar, tot hij verliefd wordt op Sheila's dochter Kate.