Les autres filles
14:00 - 15:35 op TV5
Drama (2000) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.6 (76 stemmen)
Met Julie Leclercq, Caroline Baehr, Jean-François Gallotte e.aSolange, 15 jaar, volgt een beroepsopleiding kapster bij Toulouse. Ze wordt vrienden met Gary en haar bende, pittige meiden die hard praten, flirten en gaan dansen. Maar Solange is braaf en verantwoordelijk, niet zoals hen: ze is nog nooit met een jongen naar bed geweest ...


Road to Perdition
20:30 - 22:50 op RTL8
Avontuur (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 7.7 (65299 stemmen)
Met Tyler Hoechlin, Rob Maxey, Liam Aiken e.aMichael Sullivan (Tom Hanks)is door de mafia opgenomen als zoon. Hij is erg toegewijd in zijn werk en in zijn privé-leven, als echtgenoot en vader van twee kinderen. Wanneer op een dag deze twee levens zich verstrengelen en het noodlot toeslaat, rest hem niets anders dan de mafiawereld vaarwel te zeggen en het enige dat hem dierbaar is te beschermen. Er volgt een tocht vol vergelding en wraak, een tocht naar vrijheid....


Body Language
20:30 - 22:35 op RTL5
Drama (2011) uit Nederland
IMDB-rating: 3.7 (315 stemmen)
Met Floris Bosveld, Lorenzo van Velzen Bottazzi, Chandler Bullock e.aNet als de vijf beste Nederlandse danscrews naar een wedstrijd in New York vertrekken, wordt hun subsidie ingetrokken. De reis lijkt definitief niet door te gaan. Vijf diehards, allen uit totaal verschillende danscrews, besluiten als enige toch te gaan. Pas in New York beseffen ze wat ze hebben gedaan. Ze zitten zonder geld, zonder plan en zonder eigen crew. Ze zijn natuurlijk gekomen om te dansen, dus er zit maar een ding op.


Fathers' Day
21:30 - 23:05 op FOX
Komedie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 4.7 (5362 stemmen)
Met Robin Williams, Billy Crystal, Julia Louis-Dreyfus e.aJack Lawrence is een advocaat die op een dag bezoek krijgt van een ex-vriendin die hem vertelt dat haar kind van hem is. Dale Putley, een depressieve schrijver, krijgt van dezelfde vrouw hetzelfde te horen. Wanneer Jack en Dale elkaar ontmoeten vragen ze zich af wie nou écht de vader is van het kind. Ze gaan op zoek naar hun zoon.


Save the Last Dance
22:35 - 00:55 op RTL5
Drama (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 5.9 (16526 stemmen)
Met Julia Stiles, Sean Patrick Thomas, Kerry Washington e.aWanneer haar moeder komt te overlijden gaat een plattelandsmeisje bij haar vader in Chicago wonen.


The Accidental Spy
00:00 - 01:45 op RTL7
Actie (2001) uit Hongkong
IMDB-rating: 5.7 (3125 stemmen)
Met Jackie Chan, Eric Tsang, Vivian Hsu e.aBei droomt ervan om geheim agent te worden. Bij toeval slaagt hij erin om een hold-up te verijdelen en zo de aandacht te trekken van een privédetective die beweert dat Bei de verloren zoon is van een steenrijke Koreaan. Hij trekt naar Korea en ontdekt daar dat zijn ouders niet alleen rijk, maar ook geheim agent waren.


Trust the Man
00:45 - 02:25 op BBC1
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (3987 stemmen)
Met David Duchovny, Julianne Moore, Sascha Gillen e.aHet verhaal over twee New Yorkse koppels en de problemen in hun relaties. Actrice Rebecca is getrouwd met Tom en na al haar pogingen er iets aan te doen lijkt het toch alsof hun huwelijk nu ten einde komt. Ook haar broer Tobey en zijn schrijvende vriendinnetje Elaine hebben zo hun problemen. De twee hautaine koppels moeten veel moeite doen om hun relaties in leven te houden.