Hoe overleef ik...?
15:30 - 17:05 op NED3
Drama (2008) uit Nederland
IMDB-rating: 6.4 (158 stemmen)
Met Floor Arink, Dragan Bakema, Romijn Conen e.aRosa van Dijk is een gevoelig, fantasierijk meisje van dertien. Ze is, zoals bijna alle meisjes van haar leeftijd, erg onzeker over zichzelf. Na de scheiding van haar ouders woont ze bij haar moeder in Den Bosch. Rosa's moeder heeft een baby van haar nieuwe vriend Alexander, die in Groningen woont. Ze besluit bij hem in te trekken en Rosa moet natuurlijk mee. Ze is dol op haar halfbroertje, maar minder op haar gloednieuwe stiefvader, die ze stiekmen Apenbil noemt vanwege zijn harige achterwerk. Rosa moet alles wat haar veilig en bekend is achterlaten. Hoe gaat ze dit, en vooral zichzelf overleven?


4 gar?s dans la nuit
18:35 - 20:05 op TV5
Thriller (2010) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.6 (14 stemmen)
Met Julien Baumgartner, Dimitri Storoge, Pascal Cervo e.a1995. Vier vrienden ontdekken het lichaam van Rose Dugain in een greppel. Ze sterft voordat de nooddienst aankomt. Meteen worden de vier verdacht, maar er is geen bewijs. 2010. Het leven heeft de voormalige vrienden gescheiden, maar het verleden achterhaalt ze als één van hen op verdachte wijze overlijdt ...


Daddy Day Camp
20:30 - 22:15 op RTL8
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 2.2 (5009 stemmen)
Met Cuba Gooding Jr., Lochlyn Munro, Richard Gant e.aCharlie Hinton en Phil Ryerson zijn twee vrienden die een zomerkamp voor kinderen gaan leiden. Het blijkt dat dit nog niet zo gemakkelijk is, vooral als je geen verstand van kamperen hebt, de faciliteit te wensen overlaat en de kamperende kinderen ook niet de makkelijksten zijn. Als het kamp door alle problemen op het punt van sluiten staat, is Charlie genoodzaakt zijn vader kolonel Buck Hinton in te schakelen.


American Pie Presents Band Camp
20:30 - 22:20 op Veronica
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5 (13347 stemmen)
Met Eugene Levy, Tad Hilgenbrink, Arielle Kebbel e.aMatt Stifler, het jonge broertje van Steve, wordt na de zoveelste grap op zijn school door de directeur gedwongen om naar Band Camp te gaan. Matt besluit vervolgens om verborgen camera's mee te nemen naar het kamp, zodat hij opnames kan maken van dronken Band Camp meiden, die de wildste dingen doen. Dit gaat echter niet helemaal zoals gepland.


American Pie Presents: The Naked Mile
22:20 - 00:20 op Veronica
Komedie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 5 (10640 stemmen)
Met John White, Maria Ricossa, Christopher McDonald e.aWanneer Erik Stifler beseft dat hij het enige lid van de Stifler-familie is dat als maagd van de middelbare school zou kunnen afkomen, wordt het tijd om zijn afkomst eer aan te doen. Na goedbedoeld advies van Jims vader acht Erik de tijd rijp om zijn geluk te beproeven tijdens de beruchte jaarlijkse Naked Mile-race, die door zijn toegewijde vrienden en een paar ongeremde studentes wordt aangegrepen om er een megaspannend weekend van te maken.


Ke?Ensa
00:00 - 01:30 op TV5
Drama (1999) uit Marokko
IMDB-rating: 5.9 (53 stemmen)
Met Samia Akarriou, Rachid El Ouali, Abderrahim Bayga e.aLalla Aïcha, de dochter van een rijke handelaar, is vreselijk verwend. Op een dag ontmoet ze de zoon van de koning op een terras. Deze behandelt haar arrogant; maar hij maakt geen indruk op haar. Via woordspelletjes en ongelooflijke acties lukt het haar om zijn interesse te wekken ...