Page 68 of 70 FirstFirst ... 184358636667686970 LastLast
Results 671 to 680 of 698

Thread: Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

  1. #671
    Junior Member
    Join Date
    12-03-2010
    Posts
    23
    Uploads
    0

    Re: Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

    Faleminderit eglisa dhe benardi,por nese mundeni me dergoni ndonje soft me emulator se me kodet qe me dhate nuk po e zgjidh dot.

  2. #672
    New Member
    Join Date
    13-11-2017
    Posts
    4
    Uploads
    0

    Re: Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

    Pershendetje kam nje v8golden i cili po punonte shum mir me digitalb tokesor e ca kanale tring por pasi i bera upgrade kanalet me pagese dalin encrypted mundet njeri te me shpjegoje ose te me ndihmoje ne zgjidhjen e ketij problemi

  3. #673

    Re: Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

    T do te keshe pare Tringun me cccam dhe e ke fshire tani nuk shikon dot ne tokesor pervec 2 frequenca TVSH dhe 1 Klan. Nje freq. e Tring ch57 dhe 3 te Digitalb jane te koduara.

  4. #674
    Senior Member
    Join Date
    07-08-2013
    Posts
    282
    Uploads
    0

    Re: Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

    Ore me gjithe mend qe paketa tring tokesor spo merret vesh fare, por tani une kam ok komplet tring sport, paketen e filmave si super, aksion, fantasi, komedi shqip dhe life, ndersa tring max nuk me del fare, edhe kanalet fox nuk hapen, tung.

  5. #675
    Senior Member
    Join Date
    10-01-2013
    Posts
    380
    Uploads
    2

    Re: Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

    esht e disata here qe kerkoj ndihme por nuk me esht pergjigjur askush!!!nuk flashoj dot octagon sf 8008?
    sapo e mora dhe nuk di flashohet.nuk jam mire te anglishtja,por akoma me keq nuk ka as video qe ta kopjoj!!!hera e pare qe has veshtersi ne flashim te nje boxi!! nga aq sa un kuptova ne anglisht,boxi nuk flashohet!! kush ka experience ose perdor octagon te na e shpjegoje.flm

  6. #676
    Senior Member stv2008's Avatar
    Join Date
    09-05-2010
    Location
    DEUTSCHLAND
    Posts
    358
    Uploads
    49

    Re: Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

    Kėtu ėshtė njė udhėzues i vogėl per imazhin e ri me USB

    - ngarkoni imazhin aktual,
    - Shpaketojeni imazhin dhe formato usb Fat32,por te duhet nje usb 3.0
    - Dosja "Octagon" dhe skedari "usb_update.bin" duhet tė jenė tė pranishme nė direktorinė USB-sė
    - Fikni aparatin
    - Futeni USB 3.0 nė anėn e djathtė tė marrėsit
    - Shtypni dhe mbani butonin e gatishmėrisė nė panelin e pėrparmė tė marrėsit
    - Ndizni aparatin
    - kur "Updt" shfaqet nė ekranin , hiqe gishtin nga butoni
    - Zgjidhni "folder "Octagon" nga USB"

    Procesi i blicit fillon, marrėsi rifillon mė pas.
    - Zgjidhni Recovery From USB

    Procesi fillon, aparati starton mė pas.

  7. #677
    Senior Member
    Join Date
    10-01-2013
    Posts
    380
    Uploads
    2

    Re: Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

    Quote Originally Posted by stv2008 View Post
    Kėtu ėshtė njė udhėzues i vogėl per imazhin e ri me USB

    - ngarkoni imazhin aktual,
    - Shpaketojeni imazhin dhe formato usb Fat32,por te duhet nje usb 3.0
    - Dosja "Octagon" dhe skedari "usb_update.bin" duhet tė jenė tė pranishme nė direktorinė USB-sė
    - Fikni aparatin
    - Futeni USB 3.0 nė anėn e djathtė tė marrėsit
    - Shtypni dhe mbani butonin e gatishmėrisė nė panelin e pėrparmė tė marrėsit
    - Ndizni aparatin
    - kur "Updt" shfaqet nė ekranin , hiqe gishtin nga butoni
    - Zgjidhni "folder "Octagon" nga USB"

    Procesi i blicit fillon, marrėsi rifillon mė pas.
    - Zgjidhni Recovery From USB

    Procesi fillon, aparati starton mė pas.
    flm per pergjigjen.deri ketu ku thua hiqni gishtin ga butoni un e kam bere,por blici nuk fillon te punoje.aparati rri i zi,pra i fikur fare,nuk jep shenje jete e aq me pak te flashoje imazh!! ky esht problemi!!pse nuk fillon blici te pulsoje normal??filet un i hedh ashtu sic ke shkruajtur me lart!!
    theksoj se box esht i ri.

  8. #678
    Senior Member
    Join Date
    14-04-2006
    Posts
    417
    Uploads
    3

    Re: Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

    Quote Originally Posted by blackhole1 View Post
    flm per pergjigjen.deri ketu ku thua hiqni gishtin ga butoni un e kam bere,por blici nuk fillon te punoje.aparati rri i zi,pra i fikur fare,nuk jep shenje jete e aq me pak te flashoje imazh!! ky esht problemi!!pse nuk fillon blici te pulsoje normal??filet un i hedh ashtu sic ke shkruajtur me lart!!
    theksoj se box esht i ri.
    Nese je ne Tirane kontakto search37 mbase te ndihmon. Kushedi ndoshta aparati nuk merr Imazh tjeter

  9. #679
    Moderator kapoaug's Avatar
    Join Date
    14-10-2008
    Location
    Ska Ēte duhet ty..
    Posts
    1,483
    Uploads
    17

    Re: Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

    Quote Originally Posted by blackhole1 View Post
    flm per pergjigjen.deri ketu ku thua hiqni gishtin ga butoni un e kam bere,por blici nuk fillon te punoje.aparati rri i zi,pra i fikur fare,nuk jep shenje jete e aq me pak te flashoje imazh!! ky esht problemi!!pse nuk fillon blici te pulsoje normal??filet un i hedh ashtu sic ke shkruajtur me lart!!
    theksoj se box esht i ri.
    Brenda karteles, duhet te jete nje file "NOFORCE" beje Force dhe besoj se mjafton nje on-off per pjesen tjeter..

  10. #680
    Senior Member
    Join Date
    27-02-2012
    Posts
    119
    Uploads
    0

    Re: Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

    pershendetje te gjitheve ju lutem nese dikush ka informacion per te flashu ose me mir me i hedh imag per nje box skytec hd jobi linux spo di tja hedh nga qe sjam mar ndo nje her me kte lloj boxi nese dikush te me ndihmoje ju lutem mos u kurseni

Similar Threads

  1. Openbox-Skybox HD Setting
    By taliq in forum Openbox Software and Tools
    Replies: 2
    Last Post: 24-06-2018, 12:39:03
  2. New Openbox/Skybox F3 or technomate 5402
    By I am trying in forum General Discussions: Installation and Support
    Replies: 3
    Last Post: 26-05-2014, 16:25:55
  3. Openbox(skybox) upgrade via network
    By alf2005 in forum General Discussions: Installation and Support
    Replies: 2
    Last Post: 07-03-2014, 18:55:24
  4. Replies: 1013
    Last Post: 16-10-2013, 11:12:12
  5. Tutorial RS232 plate Openbox,Skybox... Les connexions.
    By laitram in forum Information et Tutoriels
    Replies: 0
    Last Post: 23-02-2012, 19:19:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •