Page 1 of 66 1236112651 ... LastLast
Results 1 to 10 of 660

Thread: Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

  1. #1
    Super Moderator benardi's Avatar
    Join Date
    21-01-2009
    Posts
    2,660
    Uploads
    476

    Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

    Po rihap teme te re

    kush deshiron temen e vjeter e gjen ketu poshte

    http://www.satsupreme.com/showthread...m-Soft-Key-etj

    lexim dhe vazhdim te mbare te diskutimeve

  2. #2

    Re: Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

    pereshendetje , kam nevoj per ndihm , kam openbox s10 HD edhe me ristartohet kohve te fundit shpesh , disa her ne dite .
    Nese ka dikush te njejtin problem , ose si mund ta zgjedh , per info , kam ndrruar softwerin edhe me skybox me ristartohet.

  3. #3
    Contributing Member Sat-elite031's Avatar
    Join Date
    16-09-2012
    Location
    Ballkanas
    Posts
    817
    Uploads
    171

    Thumbs up Re: Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

    po te ristartohet vetem nese perdor softcam ose constant
    dhe mos perdos sofuaret e skyboxit per openbox i mere po edhe un ee kame bere
    njehere kete gabim

  4. #4
    Contributing Member MATJANI's Avatar
    Join Date
    08-03-2010
    Location
    Europe
    Posts
    774
    Uploads
    84

    Re: Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

    pershendetje kam openbox x5 por me ka humbur blloku i ushqimit a mundet ndokush qe e ka kete model ti beje nje foto bllokut te ushqimit
    qe te shikoj tensionet qe ka qe ti modifikoj nje bllok tjeter ushqimi.

  5. #5
    Contributing Member xaku86's Avatar
    Join Date
    07-11-2008
    Posts
    484
    Uploads
    2

    Re: Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

    ***useless quote***
    mesa me kane ren mua ne duar openbox x5 nuk ka bllok ushqimi por ka thjesht nje kordon se bllokun e ushqimit e ka brenda ne kas esht i njejt me majtofonat e vjeter pa disqe ose v+ duo ose uno qe e kan me kabull te till Swiss-Power-Supply-Cable-adapter-input-power-cord.jpg

  6. #6
    Contributing Member MATJANI's Avatar
    Join Date
    08-03-2010
    Location
    Europe
    Posts
    774
    Uploads
    84

    Re: Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

    ***useless quote***
    Per bllokun e ushqimit qe eshte mbrenda e kam fjalen , une dua te gjithe tensionet qe merr matherboardi nga blloku ,klm

  7. #7
    Moderator miri-01's Avatar
    Join Date
    07-01-2010
    Posts
    2,608
    Uploads
    20

    Re: Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

    ***useless quote*** Ky tip eshte


  8. #8
    Contributing Member MATJANI's Avatar
    Join Date
    08-03-2010
    Location
    Europe
    Posts
    774
    Uploads
    84

    Re: Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

    ***useless quote***
    ketu ku e kam qarkuar jane te shenuar te gjithe tensionet qe merr motherboardi ,a mundet ndokush ti beje nje foto nga afer
    qe te shikoj se sa jane.
    Attached Images Attached Images

  9. #9
    Moderator miri-01's Avatar
    Join Date
    07-01-2010
    Posts
    2,608
    Uploads
    20

    Re: Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

    ***useless quote***
    Shiko edhe njehere ketu:

    http://www.aliexpress.com/store/prod...805982319.html ndoshta i shikon me mire voltet vetem dy 5v volt dalloj???

  10. #10
    Contributing Member MATJANI's Avatar
    Join Date
    08-03-2010
    Location
    Europe
    Posts
    774
    Uploads
    84

    Re: Openbox/SKYBox/Wiztech/Solomend Te Gjithe Modelet, Firm, Soft, Key etj.

    ***useless quote***
    dy jane 5 volt ,dy gnd (toke) por nuk i shikoj dot edhe dy te tjeret.

Page 1 of 66 1236112651 ... LastLast

Similar Threads

  1. New Openbox/Skybox F3 or technomate 5402
    By I am trying in forum General Discussions: Installation and Support
    Replies: 3
    Last Post: 26-05-2014, 16:25:55
  2. Openbox(skybox) upgrade via network
    By alf2005 in forum General Discussions: Installation and Support
    Replies: 2
    Last Post: 07-03-2014, 18:55:24
  3. Replies: 1013
    Last Post: 16-10-2013, 11:12:12
  4. Openbox-Skybox HD Setting
    By taliq in forum Openbox Software and Tools
    Replies: 1
    Last Post: 10-10-2013, 23:29:44
  5. Tutorial RS232 plate Openbox,Skybox... Les connexions.
    By laitram in forum Information et Tutoriels
    Replies: 0
    Last Post: 23-02-2012, 19:19:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •