Results 1 to 6 of 6

Thread: New to Dreambox and to this forum.

  1. #1
    New Member
    Join Date
    27-10-2013
    Posts
    2
    Uploads
    0

    New to Dreambox and to this forum.

    Hello Guys
    Dreambox 800hd se, don't know much about this thing and my question is Why it goes in to standby
    automatically after few hours of use and what can I do to avoid this ????
    Thanks

  2. #2

    Re: New to Dreambox and to this forum.

    Auto turns off?

    i guess you did google? i did and got this

    after a few users have expressed the wish that you would like to send the box after a certain time in the deep standby standby, I even think I risked a small build ipk

    What makes the extension
    The extension leaves your box in standby after a set time in the deep standby.
    Should start during the standby time comes during recording, it will be executed and turned off the box after shooting (as long as the timer event is set to automatic). If you have installed the box EPGRefresh will not shut down if the shutdown is in the time interval of EPGRefreshs. If the time interval exceeded EPGRefresh the box after the end of the set is EPGRefreshs + max shut down the set time in the auto shutdown.

    (Off-time interval and auto shutdown on /), the settings could be found at:
    Menu => Settings => System => Automatic power off

  3. #3
    New Member
    Join Date
    27-10-2013
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Re: New to Dreambox and to this forum.

    Hi uk_bttv_satuk there is not Automatic power off option can't see it anywhere.
    Thanks

  4. #4
    Strict but fair Andrushenka's Avatar
    Join Date
    28-12-2005
    Location
    Heart of Europe
    Posts
    26,553
    Uploads
    106

    Re: New to Dreambox and to this forum.

    As this is a dreambox question and not a general discussion I have transferred the thread to the correct section!

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    23-04-2014
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: New to Dreambox and to this forum.

    Could someone please tell me why I cannot get few channels in Digitalb and the whole Tring TV package although I have them decrypted. The channels I cannot get on Digitalb are: Klan Kosova, KTV, RTV21 and few others. Please if someone could help on this issue. I did manual searching of these channels but it searches and at the end it says 0 channels found. Thank you for your support. Regards, inva

  6. #6
    Senior Member arbend's Avatar
    Join Date
    03-06-2013
    Location
    Tirana
    Posts
    680
    Uploads
    8

    Re: New to Dreambox and to this forum.

    Quote Originally Posted by inva View Post
    Could someone please tell me why I cannot get few channels in Digitalb and the whole Tring TV package although I have them decrypted. The channels I cannot get on Digitalb are: Klan Kosova, KTV, RTV21 and few others. Please if someone could help on this issue. I did manual searching of these channels but it searches and at the end it says 0 channels found. Thank you for your support. Regards, inva

    Hi...What model is your dreambox.......?

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 26-12-2012, 21:23:10
  2. wholesale dreambox 500s,dreambox 500c,dreambox 800hd
    By Chinadreambox in forum Dealer Directory
    Replies: 5
    Last Post: 03-04-2010, 00:47:18
  3. Replies: 0
    Last Post: 08-02-2010, 07:57:06
  4. Info Societą con the Dreambox Beginner Forum
    By paolotto in forum Italian / Italiano
    Replies: 2
    Last Post: 25-01-2008, 20:20:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •