perdori metabox 2, kam 2 sy pra astren dhe hotbirdin, por nuk di mej gjet polsat-in dhe premiere-in, a ka mundesi dikush me ma nis fajlin ēi mi qet ne menu te risiverit .. sport,music, movies etj .. pra aty ne favorites me pas ndonje kanal te premiereit ose polsatit.

dhe pastaj nuk po di si mej dekodua D+ me keta chelsa te ri dicka spo me viejne ..


nese dikush perdor msn dhe eshte i gatshim per ndihme, qe emaillin;

beqaj_1983@hotmail.com

Ju flm per mirkuptim :)