Results 1 to 8 of 8

Thread: spam

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    10-10-2009
    Posts
    282
    Uploads
    1

    spam

    pershendetje.
    Mora nje test file me ip tv kam nje dm800sehd .Test file ka format M3U .Si mund te loz kjo ip tv ne aparatin tim lutem me sqaroni

  2. #2
    Super Moderator gertl's Avatar
    Join Date
    05-12-2008
    Location
    Hajt se folim
    Posts
    9,378
    Uploads
    1,424

    Re: si punon formati M3U me iptv ne dreambox 800sehd

    Ekzistojne dy tema florinda. Nje e dreamboxit dhe tjetra per IPTV. Kurse ti hap teme te re.
    Tema mbyllet

  3. #3

    Pershendetje

    Turksat 4A dhe Turksat 4B Project Satelitėt , kompani lokalet Melco nė Japoni po vazhdon. Nė pėrgjithėsi , 87 % e komunikimit satelitor Turksat 4A , 4B sateliti Turksat 76 % e prodhimit ėshtė e pėrfunduar.


    Turksat 4A integrimit aktivitete satelitore tashmė kanė pėrfunduar dhesistemi i parė i nivelit testimin funksional vazhdon .


    Turksat satelitore 4A nė njė fazė tė mėvonshme , nė tė cilin mjedis tė simuluar hapėsirė ​​, e cila zgjati ' vakum termike ' pėrafėrsisht 6-8 javė pėr tė mbajtur tė testeve . Integrimit Turksat 4B panel aktivitetet e komponentėve , nėn- sistem testet me . Turksat satelitore 4A nė fund tė vitit 2013 , ndėrsa satelitore 4B Turksat hodh nė hapėsirė ​​nė vitin 2014 e hershme, pas pėrfundimit tė testeve tė syrit Turksat A.Ş. pėr t'u dorėzuar. " Keto satelitet do te jene 50 grade.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    09-11-2013
    Posts
    6
    Uploads
    0

    Ndihm bre shiptar

    Admina spari mfalni qe e hapa apet nje tem te re tash jau tregoj arsyen , qe sa jom tuj kerku sa poshte pas askush se kish bo spaku nje tutoriale tmir per me bo reshare permes OSCAM kush din o vlla tash qe jeni msu per veti tregona edhe neve se na duhet mos i mbani vetem per vete se as ju vet nuk jeni msu, sa per at pjesen jo eshte iligale jo bllablla as mos komentoni se e kom parasysh thjesht pom vyn dikush qe um tregon se si mja bo reshare clines permes OSCAM.
    Admin mfal po spata zgjidhje tjeter ma efikase sesa me hap kete tem, nese mundesh mos me ma bo bann faleminderit shum :).

  5. #5

    spam

    Te me falni nese kjo kerkese eshte jashte teme apo nese thyej ndonje rregull, por emergjenca me ben te shkruaj kete njoftim:

    Nje miku im qe kish marre aparatin SunRay4 HD nuk ia doli dot mbane ta konfiguroje dhe ta vere ne pune ndaj tashme kerkon ndonje person i cili eshte i afte per ta konfguruar aparatin me listen e kanaleve dhe gjithshka duhet.

    I gjithe sherbimi do te ofrohet kundrejt pageses. Ju lutem per te gjithe te interesuarit, me kontaktoni.

    Kerkoj ndjese edhe njeher...

    Respekte

  6. #6
    Super Moderator missoervin's Avatar
    Join Date
    24-12-2008
    Location
    www.satsupreme.com
    Posts
    2,657
    Uploads
    226

    Re: Instalim kundrejt pageses.

    Quote Originally Posted by betalb View Post
    Te me falni nese kjo kerkese eshte jashte teme apo nese thyej ndonje rregull, por emergjenca me ben te shkruaj kete njoftim:

    Nje miku im qe kish marre aparatin SunRay4 HD nuk ia doli dot mbane ta konfiguroje dhe ta vere ne pune ndaj tashme kerkon ndonje person i cili eshte i afte per ta konfguruar aparatin me listen e kanaleve dhe gjithshka duhet.

    I gjithe sherbimi do te ofrohet kundrejt pageses. Ju lutem per te gjithe te interesuarit, me kontaktoni.

    Kerkoj ndjese edhe njeher...

    Respekte
    Ne kete forum gjithesekush qendron nga pasioni per boten satelitore dhe jo per inreresa monetare. Mjafton te lexosh temen e manualeve dhe e zgjidh vet problemin nese ngec diku mund te kerkosh ndihme tek tema perkatese qe ne rastin tend apaeati eshte i ngjashem me dreambox.
    Tema mbyllet!

  7. #7

    spam

    Une meqe satelit nuk me lejohet te ve ne shtepi ku jetoj kam marr nje Dreambox 500C (Kabel qytetit) dhe nuk edi nese eshte e mundur dhe nga kjo te behet me code sikur i kisha ne Dreambox 500s.

    Kur une kerkoj kanalet ne "Manual Transporder scan" s'me gjen asnje kanal hic.

    Cfar te bej a mund t'me jepni ndonje keshill..?

  8. #8
    Super Moderator fillestari's Avatar
    Join Date
    26-12-2008
    Location
    -> -> EU <- <-
    Posts
    1,209
    Uploads
    113

    Re: Default DreamBOX 500C a eshte e mundur te behet...??

    Quote Originally Posted by MuellerBmbH View Post
    Une meqe satelit nuk me lejohet te ve ne shtepi ku jetoj kam marr nje Dreambox 500C (Kabel qytetit) dhe nuk edi nese eshte e mundur dhe nga kjo te behet me code sikur i kisha ne Dreambox 500s.

    Kur une kerkoj kanalet ne "Manual Transporder scan" s'me gjen asnje kanal hic.

    Cfar te bej a mund t'me jepni ndonje keshill..?
    Ne fillim duhet te besh nje post pershendetes ketu http://www.satsupreme.com/showthread...B-ri!!!/page35
    Duhet te lexosh edhe rregullat e forumit ketu http://www.satsupreme.com/showthread...orja-e-Forumit e cila thote se duhet te postosh ne temen e duhur qe eshte kjo ketu http://www.satsupreme.com/showthread...oft-etj/page47

    Kjo MBYLLET

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •