Het watersportseizoen is grotendeels voorbij, maar de Zeeuwse kijker kan nog de hele maand kennismaken met Nautical Channel. Delta biedt de watersportzender tijdelijk gratis aan.

Met Nautical Channel blijft op de hoogte van alles wat met de vaar- , de zeil- en watersport in het algemeen te maken heeft. Een combinatie van het gewone varen en extreme sports vormt de hoofdmoot van Nautical Channel. Nieuws, commentaar, informatie over reizen en materialen, het is allemaal te zien op Nautical Channel. Uiteraard maakt ook topsport onderdeel uit van de programmering. Zoals America’s Cup World Series en de ASP World Tour.

Nautical Channel niet bij UPC en Ziggo
De zender is al twee keer van naam gewijzigd want aanvankelijk was deze zender die wereldwijd actief is, te zien onder naam Sailing Channel, daarna een tijdlang Yacht and Sail en tegenwoordig Nautical Channel, dat internationaal gezien de lading beter moet dekken en een herkenbare merknaam moet zijn. Nautical Channel is ook te ontvangen via het digitale kanaal 153 binnen het DELTA DIGITALE TV Pluspakket. De zender is ook bij andere aanbieders als CanalDigitaal, TV Vlaanderen en Caiway te zien, maar is nooit toegevoegd aan (of lange tijd geleden verdwenen uit) de digitale pakketten van Ziggo en UPC.