Results 1 to 3 of 3

Thread: Diablo cam wifi and tntsat ?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    06-11-2013
    Posts
    5
    Uploads
    0

    Diablo cam wifi and tntsat ?

    Any solution for TNTSAT ? with underworld 2.28 and the last key.bin it doesn't work !! ( diablo cam Wifi Twin )

  2. #2
    New Member
    Join Date
    06-11-2013
    Posts
    5
    Uploads
    0

    Re: Diablo cam wifi and tntsat ?

    327 VIEWS and no replies ?

    That's a shame !!!

  3. #3
    Strict but fair Andrushenka's Avatar
    Join Date
    28-12-2005
    Location
    Heart of Europe
    Posts
    26,458
    Uploads
    106

    Re: Diablo cam wifi and tntsat ?

    Quote Originally Posted by zozo58 View Post
    327 VIEWS and no replies ?

    That's a shame !!!
    It's a shame to post such message. If someone would have the response he/she would have answered. We are all volunteers here! You did not even present yourself but you are complaining very rapidly....we love those members

Similar Threads

  1. diablo wifi wifi connection problem
    By chotes in forum Diablo Cam
    Replies: 1
    Last Post: 09-10-2012, 14:08:15
  2. Diablo WIFI
    By chotes in forum Turkish / Türkçe
    Replies: 1
    Last Post: 09-09-2012, 17:10:21
  3. New Diablo Cam WiFi 2,5
    By fushkrujs in forum Diablo Cam
    Replies: 1
    Last Post: 07-12-2011, 15:42:27
  4. diablo cam2 or diablo cam wireless (wifi)
    By tikjda in forum Diablo Cam
    Replies: 2
    Last Post: 04-03-2010, 20:42:55
  5. diablo WiFi
    By fanispan in forum Greek / Ελληνικά
    Replies: 13
    Last Post: 15-09-2009, 13:13:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •