Results 1 to 4 of 4

Thread: Xtrend ET 6000 HD

  1. #1
    Moderator miri-01's Avatar
    Join Date
    07-01-2010
    Posts
    2,614
    Uploads
    20

    Xtrend ET 6000 HD

    Prsh Djema !
    Me ra ne dore nje aparat Xtrend ET 6000 HD por me nje problem te madhe besej
    se me jepevetem nje pike te kuqe edhe kjo e behte dhe ne TV nuk nxjer fare figure
    ndoshta ndonjeri ka ndonje info ...per keta lloj dhe me jep ndonje ndihme
    problemi eshte se nuk ka as pult....Tani i erdhi mendja ndizet dhe ne ekran nxjer te shkruar Xtrend The gateway for smart linux TVnuk e di a punojne me C-line keta aparat dhe a ka ndonje program(cfare pulti munde ta zevendesoj se nuk ka)
    Ja kalofshi mire

  2. #2
    Senior Member njazi's Avatar
    Join Date
    03-03-2011
    Posts
    1,448
    Uploads
    449

    Re: Xtrend ET 6000 HD

    et6000 Botloader

    per image originale me vone

  3. #3
    VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Join Date
    21-05-2006
    Location
    Treviso Italy
    Posts
    1,040
    Uploads
    70

    Re: Xtrend ET 6000 HD

    Quote Originally Posted by miri-01 View Post
    Prsh Djema !
    Me ra ne dore nje aparat Xtrend ET 6000 HD por me nje problem te madhe besej
    se me jepevetem nje pike te kuqe edhe kjo e behte dhe ne TV nuk nxjer fare figure
    ndoshta ndonjeri ka ndonje info ...per keta lloj dhe me jep ndonje ndihme
    problemi eshte se nuk ka as pult....Tani i erdhi mendja ndizet dhe ne ekran nxjer te shkruar Xtrend The gateway for smart linux TVnuk e di a punojne me C-line keta aparat dhe a ka ndonje program(cfare pulti munde ta zevendesoj se nuk ka)
    Ja kalofshi mire
    pershendetje miri-01, aparati xtrend te eshte bllokuar,dhe per ta zhbllokuar mjafton qe te editosh filin e image qe do ti vendosesh nga 'noforce' duhet ta besh 'force'
    azhornimi behet me ane te usb, dhe zgjat rreth 5 minuta.
    siguro nje here telekomanden, pastaj proçedo me azhornimin(zhbllokimimin)
    shkarko image ketu (une me kete immage e2 kam maru pun)
    depaketoje image dhe ne usb do te vendosesh kartelen et6x00 dhe brenda kesaj kartele do te jene prezente keto file:

    noforce (qe do e modifikosh ne force)
    imageversion
    kernel.bin
    rootfs.bin
    splash.bin
    me dekoder fikur vendos usb ne dekoder dhe ndize nga mbrapa,.......... prit deri sa drita e kuqe dhe jeshile te fiken e ndizen(rreth 5 min), fike nga mbrapa hiq usb dhe ndize perseri nga mbrapa,pasi e ndez prit reth 3 minuta maksimumi 5,derisa te karikohet image enigma2,pastaj bej konfigurimet e duhura ne aparat.

  4. #4
    VIP Member OVES12's Avatar
    Join Date
    16-06-2009
    Location
    Shqiponja
    Posts
    2,089
    Uploads
    1,124

    Re: Xtrend ET 6000 HD

    How to flash a Xtrend ET6x00
    Attached Files Attached Files

Similar Threads

  1. New Xtrend-Support Image V5 ET 6000
    By fushkrujs in forum Clarke-Tech / Xtrend ET-6000 Images
    Replies: 0
    Last Post: 14-03-2012, 21:27:34
  2. New Xtrend-Support Image V5
    By fushkrujs in forum Clarke-Tech / Xtrend ET-5000 Images
    Replies: 0
    Last Post: 14-03-2012, 21:24:18
  3. New Xtrend ET-6000 HD Linux Full HD HDTV USB PVR ready Sat Receiver
    By fushkrujs in forum Clarke-Tech / Xtrend Information and Tutorials
    Replies: 0
    Last Post: 20-11-2011, 12:18:22
  4. Web Interface Mod for CT and Xtrend
    By fushkrujs in forum Clarke-Tech / Xtrend Software and Tools
    Replies: 0
    Last Post: 26-09-2011, 18:15:52
  5. Replies: 0
    Last Post: 05-06-2006, 16:43:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •