Results 1 to 3 of 3

Thread: Scrambled or not?

  1. #1

    Scrambled or not?

    Hi all
    I have a technomate 1500 running darkman patch (4-1-07) with a t-rex 4.6 and presaurus 2.12. I have done the security update and all went ok.
    I have found that some channels (on 13e) come up saying 'scrambled channel' for about 10-15 mins, then they decode and show for about 2 mins! Am I doing something wrong? it seems to be only on some viaccess channels, but not all, some show fine all the time. I have only had the set up 3 days, so you could say I'm new to this LOL! Any guidance would be much appreciated.
    Thanks

    Peter

  2. #2
    VIP Member pola0's Avatar
    Join Date
    07-05-2006
    Location
    Croatia/Hrvatska
    Posts
    4,011
    Uploads
    12

    Re: Scrambled or not?

    What chanell(name)?If a Multivision or Tps thay change code every few minutes.

  3. #3
    The Manager urmans's Avatar
    Join Date
    01-03-2005
    Posts
    1,596
    Uploads
    583

    Re: Scrambled or not?

    Quote Originally Posted by ghostgeezer View Post
    Hi all
    I have a technomate 1500 running darkman patch (4-1-07) with a t-rex 4.6 and presaurus 2.12. I have done the security update and all went ok.
    I have found that some channels (on 13e) come up saying 'scrambled channel' for about 10-15 mins, then they decode and show for about 2 mins! Am I doing something wrong? it seems to be only on some viaccess channels, but not all, some show fine all the time. I have only had the set up 3 days, so you could say I'm new to this LOL! Any guidance would be much appreciated.
    Thanks

    Peter
    technomate section http://www.satsupreme.com/forumdisplay.php?f=251

    you'll find some useful info for your receiver in that section.

Similar Threads

  1. now are all channel scrambled on diablo cam:-(
    By ancubesta in forum Diablo Cam
    Replies: 3
    Last Post: 18-03-2009, 13:22:02
  2. help echolite scrambled
    By primetimetravel in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 0
    Last Post: 30-08-2008, 17:28:56
  3. scrambled on echolite
    By primetimetravel in forum General Discussions: Satellite Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 25-08-2008, 18:47:21
  4. Scrambled channel help
    By SRK in forum Strong
    Replies: 1
    Last Post: 24-06-2008, 08:23:21
  5. please help me!!!! How to decode scrambled ch with Dvbviewerpro321?
    By Zizou_cameleon in forum DVB Software and Tools
    Replies: 1
    Last Post: 30-10-2005, 17:24:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •