Niet lang na de grote storing vorige maand zijn de publieke omroepen op Nederland 1, 2 en 3 vanavond wederom door een technische storing getroffen. De NPO werkt aan het verhelpen ervan.

Dinsdagavond zijn de uitzendingen op Nederland 1, Nederland 2 en Nederland 3 bij alle kijkers verstoord. Dit was vooral te merken doordat er bepaalde onderdelen weg vielen en bijvoorbeeld ook geen logo's in beeld zijn. De NPO probeert het op te lossen en wijt de problemen aan 'een kapotte computer'.

Opsporing Verzocht kan niet ondertitelen
Diverse programma's ondervinden ook direct de gevolgen van het probleem doordat uitzendtijden veranderen of er geen commercials zijn. Op Nederland 2 verscheen daarom een soort van geďmproviseerd wit beeld met zwarte tekst over de storing. En Opsporing Verzocht wilde live Arabisch ondertitelen in een cruciale zaak, maar kon dit nu niet doen. De Publieke Omroep (NPO) werd nog zeer recent in grote verlegenheid gebracht toen een grote stroomstoring, als gevolg van een test, de hele zondagavondprogrammering lam legde.