Wij zoeken in de komende tijd voor jou de beste deals uit. We vertellen welke trucjes je moet uithalen om de deal te bemachtigen, en hebben de aankoop al geverifieerd voor je. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief, waarin we de tips ook plaatsen, en je maakt kans op het pakket. Sterker nog: misschien hebben we de komende tijd nog wel heel bijzondere aanbiedingen voor je, zoals deze…


PlayStation Plus jaarabonnement voor slechts 22 euro


Jaarabonnement PlayStation Plus voor slechts 22 euro

Vandaag de PS4 opgehaald. „Voor de kinderen” natuurlijk? Dan zal je merken dat het ding weinig kan zonder een Playstation Plus account. Kost wel €50 voor een jaar. Maar vandaag niet met een trucje. Vandaag kost het slechts 22 euro, als je snel bent. Vandaag is het Black Friday (en maandag CyberMonday, dus de aanbiedingen lopen nog wel even door) en staat de VS in het teken van shopping. Maar omdat je ook online zaken digitaal kan kopen, kun je soms vanuit je luie stoel in Nederland meeprofiteren. En wie wel eens in de buurt van een Walmart op Black Friday is geweest, weet die luie stoel te waarderen.

Om te beginnen moet je een Amerikaans Playstation account hebben. Dat maak je vrij simpel: maak een nieuwe gebruiker aan en geef aan dat je in de VS woont. Geef een mailadres op (een die anders is dan het adres voor je Europese account). En geef een Amerikaans woonadres op. Wij vonden bijvoorbeeld dit adres (van een pizzeria in New York): 157 Garden Street, 12601 New York.

Geregeld? Ga dan naar de Playstation Plus pagina op Amazon door deze link aan te klikken.

Voer je Amazon-accountgegevens in als je die hebt, en je moet met een credit card betalen. Maar let op: Amazon zal de koop weigeren met een Nederlands rekening adres gekoppeld aan je credit card. Ook goed. Vullen we toch een Amerikaans adres in (zie hierboven) in van vrienden, familie, of wat mij betreft de NSA. We hebben de koop geverifieerd en hij werkt met het adres dat wij van een familielid hebben gebruikt. Niets aan het handje en twee seconden later hadden we de code al binnen. Go go go!