Wij zoeken in de komende tijd voor jou de beste deals uit. We vertellen welke trucjes je moet uithalen om de deal te bemachtigen, en hebben de aankoop al geverifieerd voor je. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief, waarin we de tips ook plaatsen, en je maakt kans op het pakket. Sterker nog: misschien hebben we de komende tijd nog wel heel bijzondere aanbiedingen voor je, zoals deze…


Steam Autumn Sale: veel games voor weinig geld


Steam Autumn Sale 2013

Onder gamers is online gamesplatform en digitale downloadwinkel Steam gemeengoed. Elk jaar houdt Steam meerdere uitverkopen, waaronder in het weekend van Black Friday en Cyber Monday. De Autumn Sale is op dit moment in volle gang op Steam.com en zit weer boordevol gameparels voor vaak minder dan de helft van de originele prijs. Zo koop je nu bijvoorbeeld de nieuwe game XCOM: Enemy Unknown voor een tientje, in plaats van 40 euro. Dat is een korting van 75 procent! En wat dacht je van de topgame Dead Island: vorig jaar nog 60 euro, eerder deze week 20 euro en nu tijdelijk slechts 5 euro!

Steam heeft ook zogenaamde ‘flitskortingen’: elke acht uur wordt er een nieuw spel toegevoegd aan een rijtje flink afgeprijsde games. Kortom: ben je een gamer en kun je wel wat nieuwe speluitdagingen gebruiken? Dan is de Steam Autumn Sale op dit moment de place to be!