BXL/USA
14:00 - 15:30 op TV5
Komedie (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.2 (13 stemmen)
Met Charlie Dupont, Marie Kremer, Achille Ridolfi e.aFlorette, 65, wordt blind. Een misverstand overtuigt haar ervan dat ze geselecteerd is voor een zangwedstrijd in de Verenigde Staten. Haar zoon ziet dit avontuur als een mogelijkheid om te leren over zijn vader die hij niet kent. Daarom organiseert hij een neppe reis waarbij Brussel de VS wordt.


Road Trip
20:30 - 22:20 op RTL5
Avontuur (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (102497 stemmen)
Met Breckin Meyer, Seann William Scott, Amy Smart e.aEen student komt erachter dat zijn vriendinnetje een video gaat krijgen die hij liever niet wil laten zien, vanwege de obscene inhoud. Hij moet ervoor zorgen dat zij die video niet te zien krijgt.


Starsky & Hutch
20:30 - 22:40 op SBS6
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (96702 stemmen)
Met Ben Stiller, Owen Wilson, Snoop Dogg e.aDavid Starsky is de meest toegewijde undercoveragent die je kunt vinden. Doordat hij zo bezeten is van zijn werk, blijft geen misdaad onbestraft als hij dienst heeft. Ken "Hutch" Hutchinson is een goede politieman maar zijn te relaxte persoonlijkheid en zijn wens om snel geld te verdienen brengen hem iets te vaak in de problemen. Als er een lijk aanspoelt proberen de twee met de hulp van Huggy Bear deze raadselachtige moordzaak op te lossen.


One Night at McCool's
20:30 - 22:05 op FOX
Komedie (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (23659 stemmen)
Met Matt Dillon, Mary Jo Smith, Michael Douglas e.aDrie nietsvermoedende mannen en een vrouw met een droom worden in de bar McCool's samengebracht door lust, trammelant, bingo, DVD's en de fijnere details van woninginrichting. Randy is barman, advocaat Carl blijft tot na sluitingstijd en rechercheur Dehling verschijnt ten tonele wanneer in de bar een misdrijf heft plaatsgevonden. Wat is precies de rol van oogverblindende Jewel?


The Neighbor
20:30 - 22:30 op RTL8
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (853 stemmen)
Met Michèle Laroque, Matthew Modine, Ed Quinn e.aEen zakenman (Modine) kijkt toe hoe zijn leven uiteen begint te vallen, als hij te horen krijgt dat zijn ex-vrouw gaat trouwen met zijn beste vriend. Een vreemde wilsstrijd, met een vastgoedmakelaar, zou misschien wel eens het juiste ding kunnen zijn dat zijn leven terug op het juiste spoor brengt.


Tot altijd
20:40 - 22:40 op Eén
Drama (2012) uit België
IMDB-rating: 6.8 (558 stemmen)
Met Koen De Graeve, Geert Van Rampelberg, Lotte Pinoy e.aTot Altijd is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over Mario Verstraete, de jonge politicus met MS die vocht voor de Belgische euthanasiewetgeving die hij uiteindelijk als eerste zou gebruiken.


Semi-Pro
21:05 - 22:55 op Comedy Central
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (52045 stemmen)
Met Will Ferrell, Woody Harrelson, André Benjamin e.aDe jaren '70. Jackie Moon (Will Ferrell) is zowel de eigenaar, coach als topspeler van het basketbalteam Flint Michigan Tropics. De Tropics komen uit in de American Basketball Association, die op het punt staat samen te gaan met de NBA. Slechts vier teams uit de ABA mogen het volgende seizoen in de NBA verder gaan, en Moon is vastbesloten de Tropics naar deze eerste vier de loodsen.


The Forbidden Kingdom
22:00 - 00:00 op RTL7
Actie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (70211 stemmen)
Met Jet Li, Michael Angarano, Jackie Chan e.aWanneer Jason in een klein winkeltje in Chinatown op zoek gaat naar illegale kung-fu DVD’s, doet hij een ongelofelijke ontdekking die hem terugvoert naar het oude China. Daar wacht hem een zware opdracht: hij moet de legendarische krijger The Monkey King bevrijden, die gevangen wordt gehouden door de meedogenloze Jade Warlord. Jason wordt tijdens zijn tocht vergezeld door de wijze kung-fu meester Lu Yan (Jackie Chan) en een groepje buitenbeentjes, waaronder Silent Monk (Jet Li). Alleen door de principes van kung-fu onder de knie te krijgen kan Jason hopen op succes en een manier vinden om thuis te komen.


War
22:00 - 00:00 op RTL7
Actie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (56999 stemmen)
Met Jet Li, Jason Statham, John Lone e.aDe partner van FBI-agent Jason Statham wordt vermoord door een mysterieuze Chinese huurmoordenaar. Door een huls op de crime scene herkent Jason een oude vijand en opent de jacht op Rogue (Li). Die duikt jaren later pas weer op en lijkt van uiterlijk en werkgever te zijn gewisseld.. of toch niet?


EuroTrip
22:20 - 00:05 op RTL5
Komedie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (123401 stemmen)
Met Scott Mechlowicz, Jacob Pitts, Kristin Kreuk e.aDe Amerikaanse tiener Scott heeft een online-vriendinnetje in Duitsland. Haar naam is Mieke, wat Scott dus uitspreekt als Mike. Aangezien hij Mieke als jongen aanziet, schrikt hij wanneer zij vraagt of ze langs mag komen. Als hij dit niet accepteert, wil Mieke niks meer met hem te maken hebben. Maar dan komt Scott erachter dat Mieke eigenlijk een bloedmooi meisje is. Samen met drie vrienden gaat hij op vakantie naar Europa.


Cidade de Deus
23:05 - 01:05 op Canvas
Actie (2002) uit Brazilië
IMDB-rating: 8.7 (353155 stemmen)
Met Alexandre Rodrigues, Leandro Firmino, Phellipe Haagensen e.aCidade de Deus is een sloppenwijk van Rio de Janeiro en één van de gevaarlijkste plekken van de stad. Of beter gezegd van de wereld. Eén van de bewoners van deze wijk is de zwarte jongen Buscapé. Hij leeft in grote armoede, maar is te huiverig om zich aan te sluiten bij de criminele straatbendes en zo aan zijn geld te komen. Tegelijkertijd is Buscapé te slim en te ervaren om genoegen te nemen met een zwaar onderbetaald baantje. Buscapé groeit op in een gewelddadige omgeving en zijn toekomst ziet er verre van rooskleurig uit. Maar dan ontdekt hij dat hij een speciale gave heeft: hij is in staat de werkelijkheid met andere ogen te zien, namelijk met die van een kunstenaar. Hij besluit dit talent uit te buiten en hij slaagt er in zich te ontwikkelen tot een professionele fotograaf. Dit wordt zijn bevrijding....


A Family
23:25 - 01:03 op NED2
Drama (2010) uit Denemarken
IMDB-rating: 6.6 (731 stemmen)
Met Johan Philip Asbæk, Jesper Christensen, Lene Maria Christensen e.aDitte Rheinwald is lid van een familie van gewaardeerde bakkers. Ze is zelf eigenares van een galerij en krijgt een droombaan in New York aangeboden. Ze is enthousiast en wil graag met haar vriend Peter verhuizen. Maar dan wordt Ditte's vader Rikard serieus ziek. Ze zegt de verhuizing af om bij haar vader te zijn. Rikard vraagt haar om zijn plaats in het familiebedrijf over te nemen, terwijl Peter haar juist probeert te overtuigen dat haar loyaliteit aan de familie niet hun gezamenlijke dromen in de weg moeten sta


The Mothman Prophecies
23:45 - 01:40 op Eén
Drama (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (51844 stemmen)
Met Richard Gere, David Eigenberg, Bob Tracey e.aJohn Klein (Richard Gere) z'n vrouw komt op mysterieuze wijze om het leven. Haar laatste woorden 'Zag je het niet?' malen door zijn hoofd. Wat zag hij niet? In zijn zoektocht naar de waarheid komt hij terecht in het stadje Pleasant Point waar hij enkel op nog meer onverklaarbare gebeurtenissen en vreemde verschijnselen stuit. Samen met agente Connie Parker probeert John Klein het mysterie te ontrafelen en de bewoners te behoeden voor een grote ramp....


Speed Racer
00:10 - 02:40 op SBS6
Actie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (48704 stemmen)
Met Emile Hirsch, Nicholas Elia, Christina Ricci e.aSpeed Racer is een jonge man bij wie racen in het bloed zit. Zijn enige rivaal is zijn overleden broer, de legendarische Rex Racer. Racen is een familiezaak, vader Pops ontwierp Speeds machtige bolide, de Mach 5. Wanneer Speed een lucratief aanbod van Royalton Industries afslaat, is de maniakale eigenaar Royalton woedend. Speed ontdekt dat de hoogste pieten van de raceindustrie (inclusief Royalton) in het geheim de topracers manipuleren om hogere winsten te behalen. Royalton wil zorgen dat de Mach 5 nooit meer een finishlijn passeert. De enige manier om het familiebedrijf en de sport waar Speed zo van houdt te redden, is door Royalton te verslaan en de cross-country autorally The Crucible te winnen, die zijn broer Rex het leven kostte.


Honeymoon in Vegas
00:50 - 02:25 op BBC1
Komedie (1992) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (12171 stemmen)
Met James Caan, Nicolas Cage, Sarah Jessica Parker e.aOp haar sterfbed laat een moeder haar zoon beloven dat hij nooit zal trouwen. Dit zorgt ervoor dat hij problemen krijgt in zijn relatie met zijn vriendin. Ze besluiten om toch te gaan trouwen en wel in Las Vegas. Daar aangekomen verliest hij al zijn geld aan een rijke gokker. Deze biedt aan om hem zijn schulden kwijt te schelden in ruil voor een weekend met zijn verloofde.


Darkness
00:55 - 02:30 op BBC2
Horror (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (13916 stemmen)
Met Anna Paquin, Lena Olin, Iain Glen e.aRegina, een jong meisje, is verhuisd naar een huis op het platteland met haar familie. Ze ontdekt dat haar nieuwe huis een geheim met zich meedraagt en haar familie bedreigt.