In de laatste week van 2013 herhaalt betaalzender Film1 in 2013 voor het eerst uitgezonden topfilms. Dit maakt onderdeel van de wintercampagne van Film1 uit.
Wie voor het einde van het jaar via een tv-aanbieder een abonnement voor Film1 afsluit, kijkt de eerste drie maanden voor vijf euro per maand. Men kan hierdoor onder meer naar de vierentwintig mooiste, grappigste en spannendste films uit het aanbod van de afgelopen twaalf maanden kijken. Film1 geeft de feestdagen extra glans door tussen kerst en oud & nieuw dagelijks drie filmtoppers te programmeren. Alles is Familie, Zero Dark Thirty, Skyfall, Intouchables, Madagascar 3, The Hunger Games, The Hobbit: An unexpected Journey, The Dictator zomaar wat titels die vanaf 24 december zijn te zien op Film1 Spotlight.

Ook nieuwe films tijdens feestdagen

Uiteraard gaan er op Film1 Premiere ook weer dagelijks om 20:30 uur topfilms in premiere. Op kerstavond laat Bradley Cooper zich van een verknipte kant zien in de met acht Oscars genomineerde romantische komedie Silver Linings Playbook. Op 1e Kerstdag is het de beurt aan Tom Cruise in de thriller Jack Reacher. Life of Pi is de premiere film op 2e Kerstdag. In dit beeldschone epos over hoop en religie, bevindt de 16-jarige Pi zich na een schipbreuk op een reddingsbootje met een levensgevaarlijke tijger.

Nieuwe series

Ook de liefhebbers van series zitten de komende maand goed bij Film1. Zo begint op 9 december om 20:30 uur op Film1 Action het tweede seizoen van The Bridge en aansluitend begint The Fall aan het eerste seizoen. Daarnaast programmeert Film1 in het weekend van 14 en 15 december het derde seizoen van Necessary Roughness en zijn aflevering 9 t/m 16 van seizoen 5 van de hitserie Breaking Bad nogmaals te bekijken.