Film1-klanten die een abonnement op de betaalzender bij Ziggo hebben afgesloten, kunnen vanaf vandaag gratis van de mobiele streamingdienst Film1 GO gebruikmaken. Dat heeft Film1 aan Totaal TV bevestigd.
Ziggo is na CanalDigitaal de tweede tv-aanbieder in Nederland die Film1 GO in het productaanbod van Film1 heeft opgenomen. Onlangs voegde Ziggo ook de mobiele streamingdienst Sport1 GO aan het dienstenaanbod toe. Film1 en Sport1 zijn beiden eigendom van Chellomedia. Er wordt op dit moment met meerdere tv-aanbieders over het toevoegen van Film1 GO en Sport1 GO onderhandeld.

Film1 GO mobiel te gebruiken

Film1 GO is de mobiele streamingdienst van Film1 waarmee men in heel Nederland via vast en mobiel internet evenals een wifi-internetverbinding dag en nacht naar film en series kan kijken. Wekelijks zijn er nieuwe films en series via Film1 GO beschikbaar. Alles is Familie, Ice Age 4, Skyfall of het laatste seizoen van Breaking Bad zijn zomaar wat voorbeelden van de honderden films en series die via Film1 GO beschikbaar zijn. Daarnaast is het mogelijk om films en series te stoppen en te pauzeren en indien gewenst op een ander apparaat verder te kijken. Film1 abonnees kunnen Film1 Go op vier apparaten gebruiken.