De Christelijke familiezender Family 7 moet noodzakelijkerwijze in een geheel nieuw uitzendplatform investeren om te voorkomen dat de zender op zwart gaat. De zender vraagt donaties.

Het gaat goed met Family 7, dat de reguliere exploitatiekosten goed kan dekken en zelfs nieuwe medewerkers heeft aangenomen.Om contractuele en technische redenen moet de zender een ton investeren in een nieuw uitzendplatform om het risico uit te sluiten op zwart te gaan.

Family 7 vraagt kerstgift
Om de kosten te dekken vraagt de zender haar kijkers en andere donateurs om een extra kerstgift waarmee alle benodigde investeringen kunnen worden bekostigd. De zender werkt hiervoor samen met de stichting Evangelical Television in Apeldoorn. Family 7 is te zien bij de meeste bekende kabel en iptv aanbieders in Nederland.

Eigen oudejaarsconference
Voor het eerst in de geschiedenis van Family7 neemt de zender een oudejaarsconference op om uit te zenden op oudejaarsavond. Daarvoor is cabaretier Rob Favier gevraagd het hele jaar in beeld te brengen. die 20 december in Veenendaal wordt opgenomen. Het wordt een oudejaarsconference waarbij humor, ernst en actualiteit elkaar afwisselen.