Abonnees van de betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International die via tv-aanbieder CanalDigitaal kijken, kunnen vanaf 2014 van FOX Sports GO gebruikmaken. Dat bevestigt CanalDigitaal-eigenaar M7 Group S.A aan Totaal TV.
Na een vertraging van drie maanden voegt CanalDigitaal vanaf 2 januari de mobiele streamingdienst FOX Sports GO aan het productaanbod van de betaalzenders toe. CanalDigitaal wilde al op 1 oktober FOX Sports GO aan haar klanten aanbieden. Technische omstandigheden aan de kant van FOX Sports zorgde voor uitstel. Deze problemen zijn nu verholpen.

Volledig aanbod FOX Sports bij CanalDigitaal

Via FOX Sports GO kan men via pc, mac, laptop, tablet, smartphone en internettelevisie van vele FOX Sports-diensten waaronder het live bekijken van voetbalwedstrijden gebruikmaken. Omdat CanalDigitaal niet het volledige kanalenaanbod van de beide betaalzenders van FOX Sports doorgeeft, betekent de komst van FOX Sports GO voor CanalDigitaal-abonnees dat men vanaf 2014 alle live-wedstrijden die op FOX Sports Eredivisie en/of FOX Sports International worden uitgezonden kunnen bekijken. Op dit moment zijn de mobiele streamingdiensten Sport1 GO en Film1 GO al voor CanalDigitaal-abonnees beschikbaar.