Sinds de zender weer op FM uitzendt is Radio 10 de snelste groeier van alle radiozenders. Het station keerde in september na jaren afwezigheid terug op de FM-band.

Radio 10 Gold was tot afgelopen zomer via de kabel en middengolf te horen, maar de eigenaar Ad Venture Radio (dat ook 100%NL exploiteert) won het FM Kavel A7. Radio 10 Gold werd overgenomen van de vorige eigenaar en omgedoopt in Radio 10. De luistercijfers van Radio 10 groeien sindsdien explosief en harder dan welk station ook afgelopen jaar van 2,6% naar 3,8% luisterdichtheid.

DAB+ in opkomst
Een andere belangrijke ontwikkeling die afgelopen jaar eindelijk doorzette is digitalisering van radio in de ether. De NPO is nog bezig met het uitrollen van het zenderpark, maar veel commerciŽle stations zijn al landelijk via DAB+ te horen. Niet alle luisteraars zijn gecharmeerd van digitale DAB+ zoals dit nu met AAC+ techniek en meestal 64Kbits/seconde voor een station wordt gebruikt. Er wordt vooral geklaagd over juist veel slechter geluid op de klassieke zender Radio 4.