Theo Maassen neemt de oudejaarsconference van dit jaar voor zijn rekening op Nederland 1. Het wordt de eerste keer dat Maassen zich waagt aan de oudejaarsconference.

Maassen belooft een spraakmakende show. In Einde Oefening’ worden 12 maanden, 52 weken, 365 dagen door hem teruggebracht tot 80 zenuwslopende minuten. De conference, waarin Maassen wordt begeleid door een band is vanaf 22.30 uur te zien.

Beste van de TV Draait door
Matthijs van Nieuwkerk blikt samen met tafelheer Marc-Marie Huijbregts, vanaf 21.40 uur terug op het beste van ‘De TV Draait Door’ van 2013. Hij laat nog één keer de leukste filmpjes van het jaar zien en praat met een aantal opvallende hoofdrolspelers waaronder Loretta Schrijver en Dionne Stax. Dit is ook op Nederland 3 te zien, de zender waar zijn show heen verhuist in 2014.

SBS6 Staatsloterij Feest
Wie wil weten dat de geïnvesteerde dertig Euro in een oudejaarslot ook dit jaar hoogstwaarschijnlijk weer weggegooid geld was, kan dit volgen op SBS 6. Om 23.30 begint daar het grootste oudejaarsfeest van 2013 vanaf het Scheepvaartmuseum in Amsterdam voorzien van een spetterende optredens. Het hoogtepunt van de avond is de bekendmaking van de trekkingsuitslag van de Oudejaarsloterij. Dit wordt om 22.00 uur voorafgegaan door 'Holland zingt Hazes'.

Van der Wal wint van Weijers