Results 1 to 4 of 4

Thread: Oscam+C линия проблем

  1. #1
    New Member
    Join Date
    24-12-2013
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Oscam+C линия проблем

    Здравейте,
    от няколко дни ми дадоха да ползвам 3 ц линии, които уж трябва да отварят почти всичко. Проблема е, че от Б******М пакета ХД каналите както и някои СД не се отварят, същото е със ХД каналите на SKY DE. Ползвам приемник Edis*** ******** Plus със oscam ymod, пробвах и със cccam214 резултата е същият. Въпросът ми е дали проблемът е в мен или в шейха?

    Ето малко от лог-файла при опит за отваране на BTV HD примерно:

    2014/01/07 22:26:46 1845 2C6C14C8 c dvbapi: [ADD PID 0] CAID: 4AEE ECM_PID: 0F11 PROVID: 000000
    2014/01/07 22:26:46 1845 2C6C14C8 c dvbapi: new program number: 00CF (4AEE:00CF unknown)
    2014/01/07 22:26:46 1845 2C6C14C8 c dvbapi: try pids again #1
    2014/01/07 22:26:46 1845 2C6C14C8 c user1 (4AEE&000000/00CF/0F11/0000/4F:6FF0/00-00): rejected reader peer (3 ms) by server1 (3 of 3)

    Благодаря

  2. #2
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Join Date
    02-07-2011
    Location
    Somewhere between the Streams
    Posts
    3,512
    Uploads
    112

    Re: Oscam+C линия проблем

    Инсталирай си официален oscam на приемника и прикачи настройките си в един архив за да ги разгледаме. Относно Sky De прикачи лог и за него. Прикачване на Архиви или текстови файлове с разширение txt се прави след натискане на бутона Go Advanced когато се отговаря в темата.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    24-12-2013
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Re: Oscam+C линия проблем

    Значи положението е следното:
    Сложих oscam-svn8560-SH4-linux като само си добавих линиите и SKY DE HD излязоха. При Булсат ХД каналите ги няма. Явно е въпрос на настройки, защото сега както работи примерно 3-4мин и прискърцва и искам ресет на кам-а. Прилагам архива както поиска, но в повечето файлове почтни няма нищо. Принципно отскоро се занимавам с това, доста неща и изчетох, но има толкова различни случаи, файлове, конфизи, че направо се изгубих. Знам, че е малко кофти така да питам, но поне моля за някакви насоки или съвети къде какво да добавя.
    Благодаря предварително.
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Join Date
    02-07-2011
    Location
    Somewhere between the Streams
    Posts
    3,512
    Uploads
    112

    Re: Oscam+C линия проблем

    Софтуера на sh4 приемниците не е много удечен като цяло. Това чудо работи нормално само със spark. Ако си с enigma сменяй на другото, за да няма проблеми.
    Ето ти oscam за него http://download.oscam.cc/index.php?&...RUNK/sh4-amino
    Като dvbapi boxtype трябва да е boxtype = duckbox.

    Относно липсващите програми, ако можеш да гледаш tv1000 тогава проблема ти е в линията.
    Направи си всичко да работи без да забива и ми пиши лично, за да ти дам една линия за един ден, за да си тестваш настройките дали работят с hd тата.

    P.S. Моля те не приеменувай разширенията на архивите които прикачваш, zip архив си го приеменувал на rar и не може да се използва така.

Similar Threads

  1. Replies: 20
    Last Post: 09-10-2013, 07:38:13
  2. Info Наблюдения върху приемниците с процесор
    By turbopower in forum Линукс базирани
    Replies: 3
    Last Post: 11-12-2012, 06:34:13
  3. Oscam - 2 линии проблем
    By ivanski in forum Oscam
    Replies: 20
    Last Post: 20-09-2012, 10:05:37
  4. Replies: 3
    Last Post: 17-12-2011, 23:33:48
  5. Replies: 0
    Last Post: 16-06-2005, 15:49:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •