Telfort brengt het aantal Alles-in-1-pakketten van vier naar twee terug. Er blijft één Alles-in-1-pakket voor DSL-netwerken en één voor het glasvezelnetwerk van Reggefiber over.
Via het glasvezelnetwerk van Reggefiber kan de abonnee het Alles-in-1 Glasvezelpakket afnemen. Dit bestaat uit standaardinternet met een symmetrische snelheid van 50 Mbps, Interactieve TV met zestig tv-zenders waarvan 11 in HD-kwaliteit, negentig radiozenders en een vast telefoonnummer. Dit abonnement kost 45 euro per maand. Het Alles-in- basispakket wordt via DSL-netwerken geleverd en kost 36 euro per maand. De internetsnelheid die bij dit Alles-in-1-abonnement geleverd wordt, is lager namelijk een downloadsnelheid van 30 Mbps en een uploadsnelheid van 3 Mbps. Voor vijf euro extra kan men de snelheid tot 50 Mbps/5Mbps verhogen.

Aanvullende abonnementen mogelijk

Ook de internetsnelheid van het Alles-in-1 glasvezelabonnement kan worden verhoogd. Een dubbele snelheid kost €7,50 per maand meer. Tevens kan de abonnee bij beide Alles-in-1-abonnementen aanvullende tv-abonnementen – zoals het plus- en HD-pakket – en telefoonabonnementen afnemen.