UPC breidt per 21 januari het digitale radiopakket verder uit. De meest in het oog springende toevoeging is de Franse muziekzender Radio FIP. Dit station zit al in veel FM-pakketten.

Radio FiP is een zender die vooral bij de liefhebbers van speciale muziek gewild is. De bijzondere muziekmix afgewisseld met korte nieuwsbulletins is in de loop van de jaren op steeds meer plaatsen aan het FM-pakket toegevoegd. Caiway gaf de zender ook al digitaal door. FiP vreesde aanvankelijk voor haar toekomst in Nederland wegens het verdwijnen van de programmaraden.

Verdere uitbreiding radio
Naast Radio FIP op kanaal 104 worden ook de zenders Radio Sunrise (een station voor Hindostanen dat opereert vanuit Rotterdam) en Radio Continu (een regionaal commercieel station uit Noord-Nederland) in het aanbod opgenomen. UPC biedt daarmee meer dan honderd digitale radiokanalen aan, waarvan alle Nederlandstalige radiozenders ongecodeerd zijn.

Radio FiP in Nederland
De Franse radiozender kent een eigen vertegenwoordiging in Nederland. Deze is onder de noemer FipNed actief op internet, twitter en facebook. FIP komt op 15 januari aanstaande zelfs naar Groningen om opnames te maken van Eurosonic. Na afloop, circa 22:30 uur, wil het FIP-team graag fans van het station ontmoeten in "De Kroeg van Klaas" Oosterweg 26 in de wijk de Oosterpoort.