Met ingang van maandag 13 januari keert RTL Late Night na een pauze weer terug. De eerste gasten zijn ondermeer De Rijdende Rechter, Carlo & Irene en Julia van Toor van The Voice.

RTL Late Night maakte afgelopen najaar haar debuut en na een aarzelende start sloten in de loop van de maanden steeds meer kijkers het programma in hun hart. Dit is vooral ten koste gegaan van de kijkcijfers van Pauw & Witteman. De makers van dat programma op Nederland 1 willen nu juist nog meer de serieuzere tour op.

Rijdende Rechter te gast
In de eerste aflevering in 2014 is de Rijdende Rechter te gast. Het programma van Mr. Frank Visser trok afgelopen week nogal veel aandacht door het heftige taalgebruik in de bewuste aflevering. Ook zijn in deze aflvering RTL Late Night is er weer om 22.30 uur op RTL 4 met o.a. Carlo & Irene, De Rijdende Rechter en TVOH-winnares Julia van den Toor.

Peter van de Vorst vervangt Humberto Tan
Peter R. de Vries, Goedele Liekens, John van den Heuvel, Thijs Römer en Jessica Villerius zijn het komende seizoen ook weer regelmatig vaste gasten in het programma. Daarnaast is Tan in februari in Sotsji vanwege de Olympische Winterspelen. Het programma gaat dan door, maar met Peter van der Vorst als vervanger.