Results 1 to 2 of 2

Thread: StarSat 120 150 - TPS AUTO UPDATE

  1. #1
    Senior Member TOP.GUN's Avatar
    Join Date
    07-02-2006
    Location
    Anywhere
    Posts
    348
    Uploads
    155

    Smile StarSat 120 150 - TPS AUTO UPDATE

    Hi,


    You Can Use Condor 5000FTA (For StartSat 150 1M) And 5000FTA2M ((For StartSat 150 2M HW/7)

    http://satsupreme.com/showthread.php?t=27677

    insted of Start sat patchs !

    The Condor new version is 12.89 and tps auto update and dont need tps.bin file.


    For use this path you must be half clean your Receiver ( for clean ID )
    Then upgrade your Receiver ( if 150 1M ) with ID124 and (if 150 2M H/W 7 ) with ID127 Condor

    User this picture for *** HALF CLEAN *** :

    http://www.badongo.com/pic/436637


    Download StartSat Clean File :
    http://www.esnips.com/doc/58415f50-c...9f4/file-clean

    Enjoy it !

  2. #2
    Senior Member TOP.GUN's Avatar
    Join Date
    07-02-2006
    Location
    Anywhere
    Posts
    348
    Uploads
    155

    Re: StarSat 120 150 - TPS AUTO UPDATE

    STARSAT TPS Auto Update Main Patches :

    http://www.satdw.com

Similar Threads

  1. New What is 'TPS Auto Update' ?
    By Motionof35 in forum Satellite Equipment
    Replies: 0
    Last Post: 16-03-2008, 02:46:55
  2. Auto update
    By amj25 in forum French / Français
    Replies: 1
    Last Post: 06-06-2007, 03:56:33
  3. New Soft For Starsat SR-x 2200IR Tps Auto-Update
    By azzeddine2005 in forum Starsat
    Replies: 1
    Last Post: 15-03-2007, 18:41:35
  4. t*p*s.bin auto update possible ?
    By loloxx in forum French / Français
    Replies: 33
    Last Post: 02-01-2007, 11:06:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •