De all you can watch-videodienst Videoland Unlimited van RTL Nederland komt bij steeds meer aanbieders direct via de interactieve tv-decoder beschikbaar.
Videoland Unlimited is op dit moment nog niet direct via internet te abonneren. RTL Nederland hoopt in de komende maanden het afnemen van abonnementen en direct gebruik via pc, mac, laptop, tablet en smartphone als volwaardige Over The Top-dienst in Nederland mogelijk te maken. De online videodienst kan nu alleen via enkele tv-aanbieders via de interactieve tv-decoder gebruikt worden. Via Videoland Unlimited kan met tegen een vast bedrag per maand onbeperkt naar films en series kijken. Het aanbod bestaat uit meer dan tweeduizend titels. In Nederland biedt het Amerikaanse Netflix ook soortgelijke diensten aan. Het aantal titels bij Netflix ligt echter lager dan Videoland Unlimited. Netflix heeft echter meer aansprekend Amerikaans content waaronder series die in opdracht van Netflix gemaakt zijn en dus exclusief via deze videodienst te zien zijn.

Telfort voegt Videoland Unlimited toe

KPN was in november de eerste aanbieder die via haar Interactieve TV-platform Videoland Unlimited aanbod. Al snel volgde het KPN-merk XS4All, dat feitelijk van hetzelfde interactieve platform als KPN Interactieve TV gebruikmaakt. In december kwam Videoland Unlimited op de Zeeuwse kabel bij Delta Kabel beschikbaar. Nu volgt een Telfort een ander KPN-merk met het aanbieden van Videoland Unlimited. Telfort maakt in tegenstelling tot XS4All gebruik van de tv- en radiodiensten van Glashart Media. Dit bedrijf is ook eigendom van KPN en biedt haar diensten via glasvezelnetwerken van Reggefiber aan.