Op de meest depressieve dag van het jaar gaan Ziggo en Comedy Central met elkaar samenwerken. Deze dag wordt ook wel Blue Monday genoemd en vindt in 2014 op 20 januari plaats.
Op deze dag wordt de Blue Monday Conference georganiseerd. Onder meer Mike Boddé en Dolf Jansen proberen onder leiding van regisseur Kees Prins een positief karakter aan Blue Monday te geven. Maurice Hols, General Manager Comedy Central Noord Europa: "Comedy is waar wij dagelijks voor staan. Zeker op de meest depressieve dag van het jaar kun je wel wat extra humor gebruiken." Harry de Haas, Directeur Consumentenmarkt bij Ziggo: "Wij zijn blij om in samenwerking met de zenders van Comedy Central al onze abonnees in de maand januari wat extra vrolijkheid te kunnen brengen. De Blue Monday conference is een mooi voorbeeld van content creatie waarbij wij onze krachten bundelen met één van onze partners."

Ziggo Kanaal12

De Blue Monday Conference is live via Ziggo Kanaal12 te bekijken. Na 20 januari zijn er tot en met 26 januari de grappigste sitcoms, de beste talkhows en the best of stand up op het digitale kanaal 12 van Ziggo te zien. Tevens is Comedy Central Extra in januari zender van de maand en kan iedere Ziggo-klant deze zender de gehele maand via kanaal 13 in de digitale zenderlijst bekijken.
Dit artikel is al eerder op 18 december 2013 gepubliceerd. Hierdoor zijn er reacties van onze bezoekers te lezen die al eerder geplaatst zijn.