Hackmarathon levert seksapplicatie op voor Google Glass

Nóg intiemer de liefde bedrijven? Het kan met Google Glass! Tijdens de Wearable Tech Hackathon in Londen heeft een groep enthousiaste hackers Sex with Glass ontworpen, een app die seks nog leuker moet maken met Google Glass.


Hackmarathon levert seksapplicatie op voor Google Glass


Hacker en Sex with Glass-bedenker Sherif Maktabi heeft Google al op de hoogte gebracht van zijn erotische applicatie. In gesprek met de Britse krant The Guardian legt hij uit dat de applicatie speciaal ontworpen is voor Google’s slimme bril. De app draait om videobeelden en laat de gebruiker zien wat zijn of haar bedpartner ziet tijdens de daad.

Privacy

Sex with Glass streamt de stomende beelden tussen twee Google-brillen, maar neemt alle actie ook op, zodat na afloop ook een herhaling kan worden bekeken. Om privacy van het gevoelige beeldmateriaal hoeft niemand zich druk te maken: Maktabi verzekert dat alle video na vijf uur automatisch wordt gewist.

Extra camera

De erotische applicatie werkt spraakgestuurd en volgens de bedenkers zijn daardoor de mogelijkheden eindeloos. Zo kan Sex with Glass het licht in de kamer bedienen, sfeervolle muziek aanzetten of nog snel even wat inspiratievideo’s opspeuren. Ook is de bril te koppelen aan de camera van een smartphone, voor een extra invalshoek en nog meer beeldmateriaal.

Ook voor iPhone

Of de applicatie ook daadwerkelijk wordt uitgebracht, hangt van Google af. De zoekmachinegigant moet de app eerst goedkeuren. Tot die tijd kunnen we het echter ‘doen’ met de iOS-applicatie van dezelfde makers. Deze verschijnt binnenkort.