Vodafone levert nieuwe abonnementsvormen bij Vodafone Thuis Alles-in-1-pakketten. Dit betekent een grotere keuzevrijheid voor klanten.
Vodafone heeft hiervoor de pakketstructuur van Vodafone Thuis gewijzigd. Klanten krijgen meer keuzevrijheid en kunnen zelf hun ideale pakket van samenstellen. De Vodafone-klant kan iedere maand het Alles-in-1-pakket aanpassen. Dat geldt zowel voor tv-, internet- en telefoondiensten. De nieuwe abonnementsvormen kunnen nu al besteld worden. Vodafone levert deze vanaf 1 april aan klanten uit. Dat heeft het telecombedrijf bekendgemaakt.

HD standaard bij Vodafone

Vodafone biedt een standaardpakket van 53 tv-zenders waarvan 12 in HD-kwaliteit. Daarnaast wordt ook gratis het HD-pakket met 12 extra zenders in HD-kwaliteit geleverd. Afhankelijk van het afgenomen abonnement krijgt men ook de beschikking over tv-zenders uit de extra pakketten. Deze zijn ondergebracht in de categorieën kids & muziek, entertainment, internationaal en infotainment. Ook is het mogelijk om aanvullende premiumabonnementen voor FOX Sports, HBO en Sport1 af te sluiten. Verder is er een pornopakket verkrijgbaar. Voor het opnemen en pauzeren van tv-programma’s dient voor vijf euro per maand een opnemen en pauzerenpakket te worden afgesloten.

Interactieve TV via nieuwe decoder

Vodafone stapt bij de nieuwe Alles-in-1-pakketten ook over op een nieuwe interactieve tv-decoder. Standaard wordt bij een abonnement één decoder geleverd. Een extra decoder kost vijf euro per maand. Wil men hierbij ook de mogelijkheid om tv-programma’s op te nemen kost de extra decoder tien euro per maand. Daarnaast levert Vodafone standaard tot 10 dagen uitgesteld kijken-diensten van de publieke omroep SBS6, Net5 en Veronica. Via het tweede scherm zijn voor Apple- en Android- tablets en smartphones apps beschikbaar waarmee men live naar 16 tv-zenders kan kijken.